(20-06-2013, 02:28 PM)'hamidkavari' نوشته: سلام...
من دانشجوی ترم 6 مهندسی مکانیک دانشگاه فزدوسی مشهدم..... معدل 6ترمم تقریبا 16.5 هست...
تا سال اینده یه ISI هم بیرون میدم انشاا... ... هنوز امتحانTOEFL GREرو هم ندادم....
واسه ارشد سال 2014 می خواستم اقدام کنم... می خواستم ببینم شانسم واسه پذیرش و همچنین فاند چقدره...
با تشکر
درود
در تکمیل و تایید صحبت های احمد عزیز
بنظرم شما فعلا بچسبید به معدل و تافل و حفظ کردن لغت واسه جی اریی. ضمن احترام به نظر احمد عزیز مقاله بی خیال شوید چون فعلا چیزهای مهمتری دارید مخصوصا معدل که دیگه هیچ وقت فرصت جبرانش را نخواهید داشت.
اگه این انرژیتون رو پراکنده کنید نتیجه خوبی نخواهید گرفت. تا این سه مورد مشخص نشوند هیج نظری نمیشه داد/
هدفتون هم معدل کل بالای 17 و سال اخر هم که هستید معدل سال آخر بالای 18 باشه
تافل هم نمره بالای 100
جی اریی هم حداقلش 315 هرچه از 315 بالاتر شوید به خودتون خدمت کرده اید.
البته منظورم بیشتر آمریکا هست
تا این موارد رو کسب نکرده اید وارد گو د اپلای نشوید ممکنه یکی بگه نه من دیده ام کسانی که با تافل 90 و جی آریی 300 هم پذیرش داشته اند باید بگویم که اونها خیلی خوش شانس بوده اند بله خوش شانس بوده اید. طرف از هند اپلای میکنه با تافل 110 و جی اریی 320 باید با اینها رقابت کنید.. کسب این اهداف هم ساده نیست پشتکارقوی و برنامه بلند مدت یکی دو ساله میخاد که شما وقتشو دارید. جدی صحیت کردم که جدی بگیرد قضیه رو
شاد باشید
در تکمیل و تایید صحبت های احمد عزیز
بنظرم شما فعلا بچسبید به معدل و تافل و حفظ کردن لغت واسه جی اریی. ضمن احترام به نظر احمد عزیز مقاله بی خیال شوید چون فعلا چیزهای مهمتری دارید مخصوصا معدل که دیگه هیچ وقت فرصت جبرانش را نخواهید داشت.
اگه این انرژیتون رو پراکنده کنید نتیجه خوبی نخواهید گرفت. تا این سه مورد مشخص نشوند هیج نظری نمیشه داد/
هدفتون هم معدل کل بالای 17 و سال اخر هم که هستید معدل سال آخر بالای 18 باشه
تافل هم نمره بالای 100
جی اریی هم حداقلش 315 هرچه از 315 بالاتر شوید به خودتون خدمت کرده اید.
البته منظورم بیشتر آمریکا هست
تا این موارد رو کسب نکرده اید وارد گو د اپلای نشوید ممکنه یکی بگه نه من دیده ام کسانی که با تافل 90 و جی آریی 300 هم پذیرش داشته اند باید بگویم که اونها خیلی خوش شانس بوده اند بله خوش شانس بوده اید. طرف از هند اپلای میکنه با تافل 110 و جی اریی 320 باید با اینها رقابت کنید.. کسب این اهداف هم ساده نیست پشتکارقوی و برنامه بلند مدت یکی دو ساله میخاد که شما وقتشو دارید. جدی صحیت کردم که جدی بگیرد قضیه رو
شاد باشید
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..