(12-05-2013, 01:32 AM)'princessparisa' نوشته: سلام دوستان
من می خواستم بدونم با لیسانس مدیریت بازرگانی با معدل 17/24 از دانشگاه علامه طباطبایی ،گواهی رتبه دوم در بین فارغ التحصیلان از دانشگاه ، گواهی استعداد های درخشان از دانشگاه و رتبه قبولی کنکور 859 آیا شانسی برای کرفتن پذیرش از دانشگاه هامبورگ (Universität Hamburg) دارم؟ چون من سال 2005 فارغ التحصیل شدم و الان 32 سالمه و سال دیگه می خواستم برم از نظر فاصله ای که افتاده و سنم که به نسبت زیاده ممکنه رد بشم هم از نظر پذیرش و هم ویزا؟
ممنون می شم راهنماییم کنین چون خیلی نگرانم
مرسی
دروود.
همانطور که کاربر عزیز، mona، اشاره کرد خیلی در این مسیر برای پذیرش مشکلی پیش نخواهد امد اما ممکنه سفارت مشکل ساز بشه و با دلایل قانع کننده که در این مدت زمان که وقفه افتاده مشغول به چه کاری بودید، از کنارش بگذره اما عرض میکنم بستگی به افیسر و مود اون روز طرف بستگی هم داره. ضمناً بهتره برای نمره زبان هم اماده باشید که اون را فراهم کنید.
ازاد اندیش باشی
همانطور که کاربر عزیز، mona، اشاره کرد خیلی در این مسیر برای پذیرش مشکلی پیش نخواهد امد اما ممکنه سفارت مشکل ساز بشه و با دلایل قانع کننده که در این مدت زمان که وقفه افتاده مشغول به چه کاری بودید، از کنارش بگذره اما عرض میکنم بستگی به افیسر و مود اون روز طرف بستگی هم داره. ضمناً بهتره برای نمره زبان هم اماده باشید که اون را فراهم کنید.
ازاد اندیش باشی
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public