(22-04-2013, 04:31 PM)'jay' نوشته: سلام.
می خواستم بدون آیا GRE در ایران هم برگذار می شه یا باید به کشورهای همسایه رفت؟
زمان ثبت نام و آزمون ها در چه ماه هایی از ساله؟
برای ثبت نام GRE در ETS که ویزا کارت می خواد این روباید چطور فراهم کنیم در ایران؟
دوست من، لطفا قبل از طرح سوال، ارسال های پیشین رو مطالعه کنید. همانطور که در ارسال قبلی هم اشاره شد، GRE General سه بار در ایران برگزار میشه (به صورت کاغذی)؛ مهر (اکتبر) - آبان (نوامبر) - بهمن (فوریه)
ثبت نام و پرداخت وجه آزمون GRE General رو میتونید به شرکت هایی که خدمات پرداخت توسط کارت های اعتباری رو انجام میدهند، بسپارید (تقریبا همه دوستانی که کارت اعتباری ندارند، از خدمات این شرکت ها استفاده میکنند).
ثبت نام و پرداخت وجه آزمون GRE General رو میتونید به شرکت هایی که خدمات پرداخت توسط کارت های اعتباری رو انجام میدهند، بسپارید (تقریبا همه دوستانی که کارت اعتباری ندارند، از خدمات این شرکت ها استفاده میکنند).
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.