عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش تاثیر پذیرش و مهاجرت بر زندگی(سایر موارد) v
« قبلی 1 2
پیدا کردن کار در خارج از کشور با داشتن تحصیلات آکادمیک از ایران

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت خطی
پیدا کردن کار در خارج از کشور با داشتن تحصیلات آکادمیک از ایران
آفلاین lavender
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 0
21-04-2013, 07:03 PM
(04-09-2012, 08:27 PM)'mona' نوشته: سلام
من ارشد پیام نور کرج در رشته ی علوم اقتصادی هستم... کارشناسی را از علامه طباطبایی با معدل 17.09 در رشته ی اقتصاد نظری گرفتم...زبانم خیلی خوب است ومشکل زبان ندارم مقاله و پایان نامه هم ان شالا... تا سال دیگه دارم...فقط این سوال برایم پیش آمده که این مدرک پیام نور ( فراگیر نیست ... کنکور دادم قبول شدم ) میتوانم از دانشگاه های کانادا یا استرالیا برای دکترا پذیرش بگیرم ؟ در مورد کار چطور ؟ با این مدرک میتوانم بعد از مهاجرت به استرالیا یا کانادا کار خوبی پیدا کنم ؟ معدل ارشد فعلا 16
ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.
مدرک دانشگاه آزاد ( علوم تحقیقات تهران ) معتبر تره در کانادا و استرالیا یا پیام نور کرج ؟

ببینید سیستم اقتصادی و حقوقی هر کشوری فقط برای خود همون کشور هست و نمی تونید اون رو تعمیم بدید به جاهای دیگه ولی علوم مهندسی اینجوری نیست.
برای همین افرادی که رشته های علوم انسانی می خونن تا یه مقدار با سیستم اون کشور جور بشن طول می کشه.
این روزها ﻫﻤﻪ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺷﺪﻩ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﺗﻮ ...  ﺑﺒﯿﻨﻢ ... ﮐﻔﺶﻫﺎﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺘﺖ ﻧﻤﯽ ﮐﻨد؟ ツ

گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/ گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم
[align=right]
♥♫ listen ♥♫ L
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر

پیام‌های این موضوع
پیدا کردن کار در خارج از کشور با داشتن تحصیلات آکادمیک از ایران - توسط بهمن - 19-08-2012, 12:43 PM
RE: پیدا کردن کار در خارج از کشور با داشتن تحصیلات آکادمیک از ایران - توسط Shihan - 20-08-2012, 07:26 PM
RE: پیدا کردن کار در خارج از کشور با داشتن تحصیلات آکادمیک از ایران - توسط mona - 04-09-2012, 08:27 PM
RE: پیدا کردن کار در خارج از کشور با داشتن تحصیلات آکادمیک از ایران - توسط lavender - 21-04-2013, 07:03 PM