14-04-2013, 12:06 PM
(14-04-2013, 01:07 AM)'MaMi' نوشته:درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم
شما برای اینکه بتونید از این قانون استفاده کنید، ابتدا باید به همراه پدرتون و مدارک پزشکی ایشون، به اداره بهزیستی مراجعه کرده و برای ایشون پرونده تشکیل بدهید و پس از تائید بهزیستی، نامه ای برای نظام وظیفه خواهید برد (مبنی بر از کارافتادگی پدرتون). بنظرم حتی اگر در دوران آموزشی هم بتونید این موضوع رو پیگیری کنید، ضرر نخواهید کرد، چون طبق قانون جدید، کسانی که معافیت کفالت هم دریافت میکنند، باید دوره آموزشی را سپری کنند.
سلام خیلی ممنون
پس فقط از طریق بهزیستی میتونم اقدام کنم ولی برادرم 15 ساله هست و من یگانه فرزند ذکور بالای 18 سال محسوب میشوم و میتوانم مستقیم هم اقدام کنم نه مشکل پدر من درشمول پدر بیمار قرار میگیره ؟ بهزیستی روش بهتری هست یا این ؟
من آموزشی دارم و نیازی هم به اون ندارم فقط میخواستم بدونم شانسم چقدر هست برای کفالت واز کدوم روش بهتره [img]images/smilies/rolleyes.gif[/img]
پس فقط از طریق بهزیستی میتونم اقدام کنم ولی برادرم 15 ساله هست و من یگانه فرزند ذکور بالای 18 سال محسوب میشوم و میتوانم مستقیم هم اقدام کنم نه مشکل پدر من درشمول پدر بیمار قرار میگیره ؟ بهزیستی روش بهتری هست یا این ؟
من آموزشی دارم و نیازی هم به اون ندارم فقط میخواستم بدونم شانسم چقدر هست برای کفالت واز کدوم روش بهتره [img]images/smilies/rolleyes.gif[/img]