(08-04-2013, 04:07 PM)'ho1373' نوشته: سلام من دانش آموز سال چهارم تجربی هستم و میخوام برای تحصیل ترکیه اقدام کنم مشکلم اینه که گذرنامه(پاسپورت) ندارم چطور میتونم بگیرم؟
متول بهمن 73 بدون غیبت هستم
کمک کنید لطفا خیلی مهمه
دورد دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم 
شما میتونید با تودیع وثیقه 15 میلیون تومان وثیقه از طریق نظام وظیفه برای مسافرت تفریحی، گذرنامه دریافت کرده و از کشور خارج بشوید
فقط توجه داشته باشید که گذرنامه ای که از این طریق دریافت میکنید، تنها ویژه یکبار خروج از کشور و آنهم در بازه زمانی مشخص شده است. ضمن اینکه تا جایی که من اطلاع دارم استفاده از معافیت تحصیلی فقط در مقاطع بالاتر از کارشناسی در دانشگاه های خارج امکانپذیر است (منبع) پیشنهاد میکنم برای اطمینان از این قضیه، حتما سوالتون رو با مرکز مشاوره نظام وظیفه هم مطرح کنید. موفق باشید 

شما میتونید با تودیع وثیقه 15 میلیون تومان وثیقه از طریق نظام وظیفه برای مسافرت تفریحی، گذرنامه دریافت کرده و از کشور خارج بشوید

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.