(05-03-2013, 02:10 PM)'kia.shadmehr' نوشته: با سلامدروود.
دوست عزیز من 25 سالمه مهندسی برق قدرت خوندم (معدلم 15:92) قصدم فقط ورود زدن به اروپا و گرفتن شینگن هست چطور میتونم در کوتاه ترین زمان اینکار رو انجام بدم چون شنیدم الان ایتالیا از بقیه ی کشورها راحت تر ویزا میده.
ایا امکان داره تو کنفرانسی تو ایتالیا در مورد برق شرکت کنم و از طریق اون ها دعوتنامه بگیرم ؟از کجا میتونم اطلاعاتی در این مورد پیدا کنم
(میخام هزینه هام کمتر بشه)
دوست عزیز، ارزانترین و ساده ترین راه برای اخذ ویزای شینگن Schengen Visa بصورت انفرادی و گروهی و ثبت نام در تورهای تفریحی, جهانگردی, تجاری و نمایشگاهی این شرکت و اخذ ویزای شینگن جهت سیاحت و حضور در نمایشگاه های بین المللی , شرکتها , سمینارها و کنگره ها در اروپا و منطقه ویزای شینگن است. بنابراین اگر نیاز به کوتاهترین حالت دارید برای ویزای از طریق دعوتنامه یا توریستی اقدام کنید. ولی در کل باید واجد شرایط باشی ... اگر دعوتنامه از فرد معتبری داشته باشی و اگر مدارکی داشته باشی که اینجا ، هم کار داری ، هم دارایی نسبتا خوب ( سند مالکیت از هرچیزی بهتره ) مشکلی نداری و میتونی بری . تمام دغدغهء اونها اینه که تو اگه رفتی اونجا بعدش حتما برگردی ضمناً فعلاً سفارت ایتالیا، فنلاند خوب ویزا می دهند.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public