23-01-2013, 11:14 AM
(22-01-2013, 11:56 AM)*Sky* نوشته: نسبت اثرگذاري دانشگاه كارشناسي و كارشناسي ارشد به چه صورت هست؟هر کدوم از این دو مدرک وزن خاص خودش رو در گرفتن پذیرش داره. برای شما که مدرک کارشناسی ارشد رو از دانشگاه بهتری گرفتهاید قطعا شرایط بهتر از کسی هست که هر دو مدرک رو از دانشگاههای ناشناخته گرفته و در عین حال کسی که هر دو مدرک رو از دانشگاههای شناخته شده گرفته شرایطش بهتر از شما خواهد بود. در نتیجه نمیشه گفت که داشتن مدرک کارشناسی ارشد از دانشگاههای خوب مدرک کارشناسی رو پوشش میده و کاملا اثرش رو از بین میبره، ولی شرایط شما رو در مجموع بهتر خواهد کرد. معدل هم به همین صورت هست و معدل خوب کارشناسی ارشد شرایط رو بهتر میکنه ولی اثر معدل پایین کارشناسی رو کاملا از بین نمیبره.
به طور مثال امكان اين هست كه ضعف داشتن مدرك كارشناسي از دانشگاه ناشناخته رو با داشتن مدرك كارشناسي ارشد از دانشگاه هاي شاخص و شناخته شده پوشش داد و جبران كرد؟
در مورد نسبت اثرگذاری که پرسیده بودید، چیزی که من در بین دانشگاههای امریکا دیدم اینه که تاثیر مدرک کارشناسی بیشتره و این مساله کار رو برای بسیاری از دانشجویان ایرانی سخت میکنه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.