(14-01-2013, 10:00 PM)atmel نوشته: با سلام. من در سال 89 یک ماه در نیروی انتظامی خدمت کردم و بعد از آن در دانشگاه قبول و از آن پادگان ترخیص شدم. سوالی که دارم این است که مدت خدمت وظیفه من با قوانین سال 89 حساب می شود (همان 18 ماه که دو ماهش به دلیل فوق لیسانس بودن کم می شود) و یا با قوانین ساله 91و آیا من بایستی از ابتدا دفترچه پست کنم و یا بایستی خودم را به محل آموزشی قبلی معرفی کنم.
متشکرم

در مورد سوال دومتون باید بگم که شما، باید دوباره از طریق پلیس +10 مدارکتون رو ارسال کنید و نیازی به مراجعه به پادگان نیست (چون ممکنه که کد محل آموزشی شما تغییر کنه). در مورد سوال دومتون، شنیده های من متفاوت است، به همین دلیل ترجیح میدم بیان نکنم تا خدایی نکرده باعث گمراهی شما نشه. در عوض پیشنهاد میکنم که سوالتون رو در سامانه نظام وظیفه مطرح کنید. لطفا برای کمک به دوستانی که در آینده ممکن است سوالی مشابه سوال شما داشته باشند، پس از دریافت پاسخ، اون رو در اینجا با سایرین به اشتراک بگذارید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.