03-01-2013, 07:22 PM
(03-01-2013, 03:51 PM)ariaie نوشته: برای گرفتن قیمت ارسال محموله به هر جا میتونید به آدرس http://www.dhl.co.ir/en.html برید و گزینه Get Rate and Time Quote
رو بزنید قیمتهاش درسته. زمانشم که تا زمانی که به امریکا نرسه بستتون راس میگه. اگه بره امریکا که دیگه داستان کلیرنس داره
(سوال مهم: خوب آخه وقتی TNT هست عموما ارزونتره، دردسرهای کلیرنسه DHL رو هم نداره تو کلی از شهرستانها هم نمایندگی داره اصولن چرا DHL کنیم؟!)
امید جان، مشکلی که هست اینه که من چون هنوز مدارکم رو آزاد نکردم، دانشگاه ریزنمرات لاتین رسمی رو به من نمیده و فقط ریزنمرات لاتین غیررسمی رو میده، از طرفی متاسفانه حاضر نمیشه اون رو در پاکت مهر و موم شده تحویل بده و چون دانشگاه با DHL طرف قرارداد است، ریزنمرات لاتین رسمی رو فقط از طریق DHL برای دانشگاه های مقصد ارسال میکنه. در حالیکه به قول شما، TNT با فاصله 15 دقیقه ای از محل زندگی من قرار داره، من چاره ای جز ارسال از طریق DHL ندارم

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.