درود دوستان، من امروز از طریق شرکت Tehranpayment دو تا Application Fee (مجموعا 135 دلار) رو پرداخت کردم. UTKALA با 10% کارمزد مبلغ رو واریز میکنه و Tehranpayment، با 9% کارمزد، علاوه بر این، UTKALA دلار رو 3195 تومان حساب میکرد و Tehranpayment دلار رو 3045 تومان. برای پرداخت 135 دلار، از لینیکس هم قیمت گرفتم که مبلغ 501 هزار تومان رو عنوان کردند. بنظرم برخوردشون در Tehranpayment خوب اومد و وقتی ظهر مبلغ رو براشون واریز کردم، حدود 2 ساعت بعد Application Fee ها رو واریز کردند. البته این شرکت، فروش کارت اعتباری نداره و فقط پرداخت برای شما انجام میدهد. بنظرم اگر قصد خرید کارت اعتباری ندارید و فقط میخواهید مبلغی رو واریز کنید، اول، از همه شرکت های معتبر و فعال در این زمینه، یک پرس و جو کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.