20-12-2012, 11:58 AM
(20-12-2012, 05:20 AM)znoz نوشته: سلام دوستان من راستش میخوام همین فردا پس فردا دفترچه رو پر کنمو بفرستم، حالا یه چندتا سوال دارم:
1. به نظر شما کی اعزام خواهم شد؟
2. آیا ایده خوبی است که سریعا دفترچه را بفرستم، در حالیکه اپلای نیز کردم یه چند جایی و اونا جواباشون بین اسفند و اردیبهشت میاد؟
3. تحت هر شرایطی (درست در زمان خدمت، لحظه اعزام، در آموزشی، غیر آموزشی و ...) اگر ادمیژن من بیاید، آیا میتوانم به سرعت و درست مثل زمانی که دفترچه را نفرستادم برای ویزا و غیره اقدام کنم؟ (بطور کل رفتن به سربازی اثر مثبت و منفی برای طی مراحل بعد از پذیرش ندارد یا دارد؟)
4. من که ساکن تهرانم، میشه دونست که برای آموزشی کجا خواهم افتاد؟ برای بعد آموزشی چطور؟
5. کسی که مدرک لیسانس دارد، طبق قانون موجود چه قدر زمان خدمت دارد؟
6. اگر قانون سربازی عوض شود (مثلا یک ماه دیگه) و مدت سربازی کم شود، من که الان میخوام دفترچه بفرستم دیگه شامل من نمیشه؟
بسیار تشکر و البته عذر خواهی از این پست طولانی
درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم 

1- معمولا زمانی که مدارک رو ارسال کنید با توجه به نیروهای موجود، الویت بندی برای اعزام صورت خواهد گرفت، به همین دلیل حدس دقیقی نمیشه زد ولی معمولا حدود 4 ماه بعد از ارسال مدارک، تاریخ اعزام خواهد بود.
2- این مورد کاملا بستگی به تصمیم خودتون داره دوست من. به هر حال چه شما مدارک رو ارسال کنید و یا ارسال نکنید، برای خروج از کشور باید تودیع وثیقه کنید، پس بنظرم در هر دو صورت شرایط تقریبا مساوی است
3- بله دوست من، در هر زمان از سربازی، شما پذیرش رو دریافت کنید با مراجعه به وزارت علوم و دریافت تائید نامه پذیرش و سپس تسلیم نامه پذیرش تائید شده به نظام وظیفه، میتونید از خدمت ترخیص شده و ادامه تحصیل بدهید
4- تعیین محل خدمت (مخصوصا آموزشی) یکجورایی قابل پیش بینی نیست ولی در مورد دوره پس از آموزشی (اگر بند ... دارید) میتونید اقدام کنید که در محل مورد نظرتون خدمت کنید
5- با توجه به قانون جدید نظام وظیفه، همه افراد و با هر مدرک تحصیلی، 21 ماه باید خدمت کنند
6- معمولا اینجوری است که اگر تا زمان تعویض قانون، شما مدارک رو ارسال نکرده باشید، بعد از ارسال، طبق قانون جدید با شما رفتار خواهد شد ولی اگر در زمان تعویض قانون، مدارکتون رو ارسال کرده باشید، قانون قدیم شامل حال شما خواهد بود
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.