(11-12-2012, 11:01 AM)eliroz نوشته: سلام دوستان
کسی از سنجش واسه جی ار ای ثبت نام کرده ؟ اگه آره چی جوری باید ریپورت نمره را بیش از 4 دانشگاه انجام داد.
توسایت ای تی اس کد comfirmation ثبت نام کاغذی رو میخواد . من از سنجش ثبت نام کردم . ندارم
باید چیکار کنم ؟ ممنون میشم راهنمائیم کنید.
دوست من، تقریبا بسیاری از دوستان از طریق سنجش برای امتحان GRE ثبت نام کردند. شما بعد از ثبت نام، میتونید کد دانشگاه و در صورت نیاز کد دپارتمان رو وارد کنید. حتی اگر این کدها رو در زمان ثبت نام وارد نکنید، تا مدتی قبل از امتحان فرصت دارید برای وارد کردن کدها. هم چنین اگر در مدت زمان تعیین شده کدها رو در سایت سنجش وارد نکنید، با دریافت Admission Ticket (کارت ورود به جلسه) میتونید با وارد کردن کدها بر روی کارت و سپس ایمیل کردن کارت به ETS، کدها رو مشخص کنید (تا 12 شب روز جمعه قبل از امتحان). کد دانشگاه ها رو میتونید از اینجا و کد دپارتمان ها رو از اینجا دریافت کنید. ضمن اینکه کارت ورود به جلسه، حدود یک هفته قبل از امتحان توزیع خواهد شد و شما برای اتصال پروفایل سنجش و پروفایل ETS، حداقل باید تا اون زمان، صبر کنید. فقط دقت داشته باشید در زمان ساخت پروفایل ETS، مشخصات خودتون رو عینا مثل پروفایلی که در سنجش ساخته اید وارد کنید.
موفق باشید 
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.