28-11-2012, 12:00 PM
(28-11-2012, 11:30 AM)mohammadshz نوشته: با سلامسلام
من فروم را که خوندم متوجه شدم که پاسپورتی که به ما می دهند 5 سال اعتبار داره ولی به هر حال 20 روز بیشتر نمی تونیم خارج بشیم حال دو سوال داشتم که متشکر می شم اگر من را راهنمایی کنید.
من برای گرفتن پاسپورت در بهمن ماه اقدام می کنم اونم از نوع تفریحیش هدفم هم این هست که بعد از اینکه جوابهای ادمیشن در اردیبهشت اومد برای ویزا اقدام کنم زودتر که نخوام مراحل ویزا را بعد از فارغ التحصیلی تازه شروع کنم و کارام دقیقه 90 بخواد انجام بشه.
1-طبیعی است که من تاریخ دقیقی را در هنگام گرفتن پاسپورت نمی تونم اعلام کنم مثلا اگر یک تاریخ حدودی اعلام کنم مثلا اوایل خرداد آیا قبل از اون تاریخ می تونم به گذرنامه مراجعه کنم ودر صورت لزوم تغییر بدم؟
2-اگر من با این گذرنامه درخواست بدم برای ویزا بعد از اینکه فارغ التحصیل شدم و مراحل وزارت علوم را طی کردم و تونستم معافیت تحصیل با هزینه شخصی در خارج را بگیرم ،آیا مشکلی پیش نمی یاد یعنی این پاسپورت قدیمی عوض نمی شه مشکلی نداره من با اون قبلی درخواست کردم؟
پیشاپیش از اینکه وقت می گذارید و جواب من را می دهید متشکرم
1- دقیقا متوجه منظورت نشدم.اما من یه بار این کار رو کردم.یعنی من اول فروردین اجازه خروج داشتم.اما بهمن ماه رفتم و اجازه خروج رو کردم 3 اردیبهشت.میدوارم جوابت این بوده باشه
2-بله.مشکلی نیست و با همین پاسپورت میتونین اقدام کنین و نیازی به عوض کردن نیست