27-11-2012, 11:45 PM
(27-11-2012, 10:52 PM)ali pharma نوشته: سلام دوستان من زبانم در حد متوسط هستش تا به حال تافل ندادم و میخوام برای GRE و تافل اماده شم. به نظرتون از چه منابعی استفاده کنم؟
دوست من، همون طور که میدونید منابع یادگیری هر دو آزمون بسیار زیاد است ولی توصیه ای که من میتونم به شما بدم این است که ابتدا برای آشنایی بیشتر با این منابع نگاهی اجمالی به بخش آزمون های جزوه راهنمای پذیرش داشته باشید. سپس برای دریافت منابع مرتبط با TOEFL به این تاپیک میتونید مراجعه کنید. برای آزمون GRE هم بنظرم برای آشنایی کلی با این آزمون، میتونید با کتاب The Official Guide to the GRE revised General Test شروع کنید (با فرض متوسط بودن سطح زبان شما). برای بخش Verbal آزمون GRE میتونید به این تاپیک، برای بخش Quantitative به این تاپیک و برای قسمت Writing به این تاپیک مراجعه کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.