12-11-2012, 12:15 AM
(11-11-2012, 09:17 PM)Elmi نوشته: من حدود چهار سال توي ايران نمايندگي بيمه داشتم و كار بيمه انجام دادم. ميخواستم بدونم كه چطوري ميشه از اين سابقه كاري و تجربه بيمهاي كه دارم، در آمريكا استفاده كنم و آيا اصولاً اين سابقه كاري مورد قبول هست؟ اگر آره به كجا بايد مراجعه كنم؟به طور کلی انتقال سابقه کار از ایران به امریکا جنبه رسمی نداره ولی میتونید مدارک و نامههایی از جاهایی که براشون کار میکردید بگیرید که بتونید ادعای خودتون رو ثابت کنید. معمولا شما وقتی برای شغلی اقدام میکنید، رزومه میفرستید و سابقه کارتون رو درش قرار میدید. شرکتی که شما رو استخدام میکنه ممکنه در مورد سابقه کارتون ازتون مدرک بخواد که داشتن مدارکی که بهش اشاره کردم در این مورد به کار میاد.
ممنون ميشم بنده رو راهنمايي بفرماييد.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.