(11-11-2012, 07:25 PM)maryam4312 نوشته:درود. توی پروفایل سنجش اسم فامیلمو که دوقسمتی هست جدا نوشتم(اونموقع که پروفایل سنجش ساختم نمیدونستم باید پیوسته بنویسم) و توی ETS پیوسته.حالا توی کارتم جداست . میتونم اصلاحش کنم یا همینجوری هم مشکلی پیش نمیاد؟
یه سوال دیگه : چرا رجیستریشن نامبر رو که وارد میکنم کارتمو نمیتونم ببینم توی پروفایل ETS ؟
همین جور که در این ارسال توضیح داده شده، شما باید Admission Ticket اصلاح شده رو برای ETS ایمیل کنید، روز امتحان هم که Admission Ticket رو تحویل میدهید. وقتی ایمیل تائید اصلاح از طرف ETS برای شما ارسال شد (معمولا حدود 7 الی 8 روز بعد از ارسال ایمیل شما) میتونید با استفاده از Registration Number ، مشخصات پروفایل سنجش رو در پروفایل ETS ببینید 

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.