(05-11-2012, 05:11 PM)Madarbozorg نوشته: سلام خوب هستید؟ آیا بی اس 45 تومنی برای یه کارمند که 5 ساله کار میکنه و یه خونه به نامش داره منطقیه یا بهتره یه یخشیش (مثلا 15تومن)رو به نام پدرش ارائه کنه؟ برای اثبات حقوق فیش حقوق میخوان یا نامه از شرکت هم مورد قبوله؟ من دریافتیم 1/200 ولی توی فیش خقوقی 700 تا میخوره برای همین میپرسم.درود دوست عزیز ..ممنون
دوم اینکه آیا گردش حساب هم توی بی اس میاد؟ نمیشه کل پول رو شب آخر تو حساب برای 48 ساعت گذاشت و برداشت؟ سوم اینکه با توجه به اینکه نرخ دولتی توی بی اس میخوره آیا ما باید مبلغ لازمه رو به دولتی حساب کنیم توی بانک بذاریم یا ازاد؟ (آفیسر شاید به جای دولتی با نرخ آزاد برای خودش حساب کنه موجودی مارو) سوم اینکه این 4 ماهی که باید توی حسابم باشه رو از مثلا دی تا فروردین حساب کنم خوبه؟ فکنم اکثر نتیجه پذیرشا دیگه تا اردیبهشت میاد و 1 ماه هم که از بی اس گذشته باشه اوکیه! آخر اینکه آیا یه شخص غریبه میتونه اسپانسر بشه و آیا از اونم گردش حساب میخوان یا مانده حساب اوکیه؟
به فروم خوش امدید
از نظر من که مشکلی نداره اینکه کل BS به اسم خودتون باشه (با توجه به اینکه کار کردید)
برای اثبات چیزی نمیخوان...همون BS کفایت میکنه برای سفارت که شما پول مورد نیاز رو دارید
گردش حساب هم میتونه بیاد هم میتونه نیاد!...به خودتون بستگی داره که به بانک بگید گردش رو بیاره یا نه...اکثر سفارتها گردش حساب رو نمیخوان ؛ البته استثنا هم وجود داره: سفارت بیروت 1 سال پیش که گردش حساب 6 ماهه رو میخواست....شما با توجه به سفارتی که میخواین برید وبسایت اون سفارت رو مطالعه کنید که چه مدرکی لازم داره و گردش میخواد یا نه
درصورتیکه فقط BS نیاز باشه کارتون با همون 24 ساعت فکر کنم حل میشه: 1 روز پول مورد نیاز رو میریزید تو حسابتون، فرداش میتونید برید BS بگیرید و بعدش دوباره پول رو از حسابتون خارج کنید
راستش در مورد آزاد و دولتی و نظر آفیسر اطلاعی ندارم دقیق...ولی فکر نمیکنم مشکلی با دولتی باشه (دیگه هنوز ارز دانشجویی قطع نشده که بخواد آفیسر به این موضوع اشاره کنه!)
برحال به نظرم BS رو بیشتر از یک سال رو صورت امکان بگیرید (مثلا اگه هزینه 1 سال 20 هزار دلاره، BS رو 25 تا 30 هزار بگیرید...اگه امکانش باشه یک BS دیگه هم (مثلا به اسم پدرتون) به 15-20 هزار بگیرید برای احتیاط که اگه آفیسر احیانا گفت سال دوم چی کار میکنی بگید که ساپورت خانواده هست...البته این موارد با فرض اینکه بدون فاند هستید گفته شد)
در مورد شخص غریبه (و نه خانواده) هم پیشنهادم اینه در صورت امکان اینکارو نکنید (پول رو به حسابتون منتقل کنید و BS بگیرید از حسابتون خیلی بهتره )
ولی اگه دیگه هیچ راهی وجود نداشت یک نامه supporter هم بگید بنویسه (فکر کنم جتی ثبت محضری هم بتونه بشه برای اطمینان..البته بعضی بانکها ممکنه اسم شما رو تو BS اون شخص بعنوان ساپورت شونده بیارن) ...ولی بازم میگم شخص غریبه رو اصلا پیشنهاد نمیکنم
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge