(04-11-2012, 01:02 PM)Pejman نوشته: دوستان یه سوال نسبتاً مقدماتی دارم. تو بخش های Reading و Listening اگر جواب رو با حرف بزرگ شروع کنیم ولی اون کلمه اسم خاص نباشه، جواب قابل قبول نیست؟در مورد Listening بحث های مختلفی هست. ولی من همیشه خودم قاعده نوشتن رو رعایت می کردم. بر فرض اگر جواب سوال وسط یک جمله بود و اسم خاص هم نبود با حرف کوچک شروع می کردم (مثلا door) اسامی خاص که حتما باید با حرف بزرگ شروع بشه و در غیر اینصورت نمره کم میشه. یک راه خوب این هست که به جملات بالایی و پایینی دقت کنید.
گاهی اوقات ممکنه جواب مثلا 3 تا کلمه باشه و داخل جمله هم نباشه. من حرف اول کلمه اول رو بزرگ می نوشتم. کاملا به موردش بستگی داره. من فکر می کنم باید قواعد نگارش رو رعایت کرد.
در مورد Reading هم فکر می کنم همین طور باشه. فقط اینکه مثلا برای جواب سوالات True/False فرقی نمی کنه. هر چند که چون خودش تو صورت سوال کل کلمات رو با حروف بزرگ می نوشت (TRUE/FALSE/ NOT GIVEN) منم همین طور می نوشتم. در مورد جواب هایی هم که حروف باشه (A/B/C) همون حروف بزرگ رو مینوشتم.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.