(29-09-2012, 02:21 PM)rasool.mazruee نوشته:مشکل اینه که تاریخ های آزمون تافل اینترنتی در ایران تا آخر ماه دسامبر کاملا پر شده و با توجه به تاریخ ددلاین موجود من باید تا آخر ماه آذر امتحان تافل رو بدم، مشکل دیگه من اینه که الان سرباز هستم و 7 ماه دیگه از خدمتم مونده، آیا قانونی هست که شامل حال من بشه و بتونم برای امتحان تافل از کشور خارج شم و دوباره برگردم
ممنون میشم اگه جواب سوال منو میدونه
بله دوست من، صدور مجوز خروج از كشور براي سربازان از سوي وظيفه عمومي ممنوع مي باشد و امور مربوط به خروج از كشور آنان از سوي يگان خدمتي قابل پيگيري و انجام است. شما باید از یگان خدمتی تون پیگیری کنید و پیشنهاد میکنم که زودتر این کار رو انجام بدهید، چون میدونم که کار تقریبا زمانبری است و یکم هم دوندگی داره
منبع

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.