'samanta نوشته: خیلی از پاسختون و وقتتون ممنونم. من در واقع یک سال از ارشدم مونده و چون همزمان کارخواهش می کنم. اگر معدل ارشدتون به حدود 16 برسه، شانس تون بهتر می شه، اما بازم چون معدل های بالایی ندارید، به دانشگاه های تاپ نمی تونید فکر کنید. ولی برای دانشگاه های متوسط شانس خواهید داشت. البته در کانادا پیدا کردن استاد قبل از اپلای کردن تقریباً ضروری است. سعی کنید با استادا مکاتبه کنید و بعد اگر جواب های خوبی گرفتید اپلای کنید.
می کنم معدلم الان خوب نیست. ممکنه بتونم تا 16 برسونمش. اما دو تاسوال دارم. 1)
اگر معدلم 16 بشه چقدر شانس دارم برای پذیرش با فاند؟2) اگر نتونم به 16 برسونم نظرتون چیه ارشد رو رها کنم ، به مقاله بچسبم و
با لیسانس درخواست بدم؟با در نظر گرفتن اینکه 2 سال از لیسانسم می گذره اما 1 سال
سابق کار در یک شرکت خارجی و شناخته شده دارم.که تا 6 ماه دیگه میشه یک سال و نیم.
به
کشوری جز کانادا به دلایل خاصی نمی تونم فکر کنم، کانادا و ترجیحا دانشگاه های کبک
با فاند.
در مورد اینکه ارشد رو رها کنید یا نه، من نظری نمی دم چون یک تصمیم خیلی شخصی است. ولی در مورد شانس پذیرش تون با لیسانس (برای ارشد) اگر معدل دو سال آخر لیسانس تون بالا باشه (مثلاً بالای 16)، با توجه به مقالات و نمره زبان تون شانس تون بد نخواهد بود. البته در کل در نظر داشته باشید که گرفتن فاند برای مقطع ارشد سخت تر از دکتراست. در مورد سابقه کار هم، اگر مرتبط با رشته و زمینه تحقیقاتی تون باشه می تونه تاثیرگذار باشه، ولی در غیر این صورت تاثیر چندانی نداره. در ضمن شما 3 تا ISI دارید و به نظر من نیازی نیست بیشتر از این برای مقاله وقت بذارید.
موفق باشید.