23-09-2012, 12:16 PM
(23-09-2012, 10:59 AM)Paradise4 نوشته:در پر کردن فرم ثبت نام این رو نوشته، به نظرتون تیک بزنم یا نه؟آيا شما تمايل داريد که اطلاعات سابقه، اطلاعات تماس و محدوده نمرات شما به بانک اطلاعاتي خدمات جستجو(زير نظر موسسه ETS) اضافه شود بطوريکه موسسات و سازمان ها براي موارد استخدام، کمک هزينه هاي مالي، پذيرش و .... بتوانند اطلاعات شما را ملاحظه کنند؟
دوست من، این مورد یک مورد کاملا اختیاری است و مثل Newsletter هایی است که بعضی مواقع سایت ها به شما پیشنهاد میدهند که Subscribe کنید. یکجورایی هم برای بررسی کارآیی و کارآمدی آزمون توسط ETS هم استفاده میشه. من خودم به شخصه این تیک رو زدم، ضرر نداره که، نهایتا روزی یک ایمیل از این شرکت ها به دست شما میرسه که شاید در مجموع 5 دقیقه هم وقتتون رو برای خوندنش نگیره. ضمن اینکه هر زمان که خواستید این ایمیل ها رو دریافت نکنید میتونید unsubscribe کنید (دقیقا کاری که من بعد از آزمون TOEFL ام انجام دادم)

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.