22-09-2012, 02:39 PM
(22-09-2012, 02:08 PM)shani_6420 نوشته: با سلام به همهدروود.
من تا حالا خودم براي ارشد روي ايتاليا تمركز كرده بودم ولي با خوندن اين فروم و ديدن شرايط بقيه دوستان شك و ترديدم بيشتر شد و به فكر آلمان هم افتادم.واقعاً براي انتخاب كشور به مشكل برخوردم.ممنون ميشم راهنمائيم كنين
مترجمي زبان انگليسي/كارشناسي
دانشگاه اصفهان
16.30
تافل 100
مقاله ندارم
توصيه نامه: 1
خواسته ها: (كارشناسي ارشد به همراه فاند)
اگر لطف كنين بگين كدوم كشورهاي اروپايي براي من مناسبترن و آيا براي كانادا شانسي دارم يا نه ممنون ميشم.
فاند (يا كم هزينه/مجاني بودن) برام خيلي مهمه همينطور زمان،يعني ميخوام تا ددلاين سال ديگه كارام انجام شده باشه و به اميد خدا پذيرش بگيرم
دوست عزیز شما با این رزومه که شرایطتون بهتره برای کشور آلمان و اتریش و کشورهای اسکاندیناوی اقدام نمایید از طرفی در نظر بگیرید که شانس دریافت بورس بدلیل رایگان بودن دانشگاه خیلی دور از انتظار است مگر اینکه شرایط بسیار خاصی باشه. اما شما برای همین ترم پیش رو برای دانشگاههای کشورهای مذکور اقدام نمایید شانس بالایی برای پذیرش دارید. اکثراً باید قبل از ژانویه و فوریه مدارک رو ارسال نمایید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public