(26-08-2012, 01:19 PM)نسیم نوشته: سلام میخوام بدونم برای پذیرش با بورس کامل از دانشگاههای متوسط به بالای کانادا چه کاری باید برای رزومم انجام بدم:سلام دوست عزیز،
لیسانس معماری از دانشگاه گیلان با معدل 16.15
ارشد مدیریت پروژه و ساخت از دانشگاه بهشتی با معدل 17.88 که امیدوارم با نمره تز معدلم 18 بشه
توصیه نامه های خوبی هم می تونم بگیرم.
میتونم تافل بالای 90 بیارم ، مینیمم چند بیارم بهتره؟
سابقه پژوهشی ندارم، مقاله ندارم، اگه بخوام از تزم مقاله تهیه کنم حتما باید جورنالی باشه و یا ISI؟
اگه فقط یه مقاله کنفرانس بین المللی باشه شانسم چقدره؟
و کلا این درسته که تو این رشته پذیرش گرفتن سخته؟
با سپاس فراوان
من در مورد رشته شما به طور خاص خیلی اطلاعات ندارم و مسلماً اگر کسی هم رشته تون باشه بهتر می تونه نظر بده. به هر حال بر اساس تجربیات و شنیده هام نظر می دم:
شما معدل هاتون خوبه، به نظرم سعی کنید حداقل یک یا دو مقاله کنفرانسی خارجی بدید. اگر این مقالات ژورنال ISI باشند مسلماً خیلی ارزشش بیشتره و شانس تون رو خیلی بالاتر می بره. ولی خب اینجا مساله زمان مطرحه، دادن مقاله ISI و پروسه داوریش معمولاً طول می کشه. اگر مشکلی ندارید از این لحاظ، می تونید روش برنامه ریزی کنید.
نمره تافل 90 برای خیلی جاها کافیه، ولی تا جایی که یادم میاد، حداقل برای رشته من که مکانیک هست، یه دانشگاه حتی 100 می خواست (Windsor بود فکر کنم) البته رشته به رشته ممکنه برای یه دانشگاه هم، مینیمم ها فرق کنه. ولی به هر حال به نظر من بهتره حداقل 95 بیارید. اگر زبان تون خوبه به 100 هم فکر کنید دیگه برای همه جا بتونید اپلای کنید.
من هم شنیدم فاند گرفتن برای رشته معماری سخت تر هست، ولی اصلاً به این معنی نیست که نمی شه. با داشتن رزومه خوب و portfolio خوب قطعاً شانس خواهد بود. اما گرایش ارشد شما تا جایی که می دونم مال معماری نیست، و فکر کنم این گرایش شما اوضاعش از گرایش های خود معماری از نظر فاند خیلی بهتر باشه.
موفق باشید.