20-08-2012, 11:06 AM
(18-08-2012, 11:09 AM)arvin67 نوشته: یه راه حلی که هست اینه که برادرم تا اسفند سرباز هست(البته اون از ارتش طرح برداشته ، روی اون کار میکنه) (دندانپزشکی میخونه) اگه از محل خدمتش نامه بیاره (تاخیر بدلیل سربازی برادر دیگر)، اونوقت با تمدید من از آبان به دی موافقت میکنن؟ یا اینکه معلوم نیست کدوم ماه بندازنم؟دوست من، یکی از دوستان شرایط مشابه شما رو داشت (برادرش سرباز بود و از دی سال 89 تمدید کرد برای تیر 90) حالا اینکه تمدید کنند اعزام شما رو، بدون شک شدنی است ولی اینکه دقیقا بشه گفت چه تاریخی شما رو اعزام خواهند کرد، یک مقدار غیر قابل پیش بینی است!

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.