08-08-2012, 01:37 PM
(08-08-2012, 12:33 PM)blur نوشته: ...من کار تزم یه کار فیزیولوژیکی گیاهی بوده که یه سری صفات رشدی، بیولوژیکی و بیوشیمیایی رو اندازه گرفتم. حالا من تو دو تا مقاله متفاوت با کلی صفات مختلف می تونم یک صفت یکسان داشته باشم؟ یه جورایی پایه ای هست و حس میکنم نبودش میتونه به محتوا و بحث کارم لطمه بزنه...دوست من، به نظر من و با توجه به ماهیت کارهای تحقیقاتی رشته تحصیلی شما، فکر میکنم ایرادی نداشته باشد. مثلا اگر شما ویژگی های الف، ب، ج، د و ه رو اندازه گیری کرده باشی، ایرادی نخواهد بود که در یک مقاله ویژگی های الف، ب، ج رو بررسی کنی و در مقاله دیگر، الف، د و ه رو...من حداقل در مورد رشته تحصیلی خودم و حتی در مقالات دوستانم در رشته های مشابه زیاد دیدم این موضوع رو

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.