03-08-2012, 04:43 PM
(03-08-2012, 03:26 PM)afshin.sat نوشته: ...می خواستم بپرسم با قوانین جدید آیا بازم کسری خدمت به کسایی که پدرشون جبهه بوده تعلق می گیره یا نه؟و اگه احیانا می گیره شرایطش چه جوریه؟ و آیا حتما نیاز به کارت ایثار داره، و نامه رسمی از یگانی که پدرم خدمت کرده کافی نیست؟و یه سوال دیگه اینکه هنوز هم مدت خدمت سربازی برای کارشناسی همون 21 ماهِ دیگه؟ضمن خوشامد به جهت پیوستن به فروم

بله همچنان کسری ویژه ایثارگران و... وجود دارد (مراحلش رو متاسفانه من اطلاع ندارم ولی میدونم که پدرتون باید از یگانی که در آن خدمت کرده در زمان جنگ، نامه ای که مشخص کننده تعداد ماه های خدمتشون است رو دریافت کنند) در مورد اینکه باید حتما کارت ایثار داشته باشند یا نه، به نظرم بهتر است از نظام وظیفه سوال بفرمائید (برای اطمینان).
خدمت برای تمامی فارغ التحصیلان دانشگاه (کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری) 21 ماه است
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.