25-07-2012, 06:03 PM
(25-07-2012, 05:45 PM)blur نوشته: سلام...من میخوام آخر مهر جی آر ای بدم. حدود یک سوم 1100 رو خوندم (البته با متنها!) حالا تو این مدت باقیمانده برای یک نمره خوب (از خیر عالی دیگه گذشتیموالا تو این مدت خیلی معجزه نمیشه کرد .. همین روندتون رو ادامه بدین خوبه .... دیگه حداقل باید یه بار 1100 رو کامل کرده باشین واسه امتحان) میشه برنامه ریزی کرد؟ ضمنا این قضیه همیشه برا من سوال بوده که 3-4 تا منبع لغت که معرفی میکنین (1100 و 3500 و...)منظورتون با متن هاشونه یا تنها لغات اصلی؟ بعلاوه خب آدم که ردینگ میخونه یا تست میزنه خب مجبوره لغات اونارو هم در بیاره دیگه که تعدادشونم خیلی زیاده (من برا تافل حدود 3000 تا داشتم!)...حالا تکلیف با این همه لغت چیه واقعا؟
منظور از خوندن ای کتابا، خوندن لغات هست ولی اگه متن ها رو هم بتونین آنالیز کنین عالیه (به نظر من همش لغت نخونین چون نوع جدید امتحان همش متن هست و واقعا لغت خالی به هیچ دردی نمیخوره !!! دیدم که میگم

منابع برای متون هم در این فروم واسه دانلود هست . میتونین استفاده کنین
حواستون باشه رفتین انتقلاب ، ممکنه کتابای قدیمی رو بهتون قالب کنن ، حواستون باشه حتما ورژن revised شده کتابا رو بخرین
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرمآورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام میدهد که شما میگفتید غیرممکن است."