(11-07-2012, 09:53 PM)akbar_saeedi نوشته: ...از فلکه دانشگاه تبریز داشتم رد میشدم دیدم سه افسر ستوان 2 راهنمایی رانندگی وظیفه وایستادن..رفتم ازشون در مورد وضعیت و رضایتشون پرسیدم...دوست من، من چند نکته رو اضافه کنم برای روشن شدن مطلب؛
1- حقوق سربازان در دوره آموزشی و بدون توجه به مدک تحصیلی حدود 78 هزار تومان است (که البته در ماه اول، به دلیل کسر هزینه لباس، پوتین و...) در حدود 15 هزار تومان دست شما رو خواهد گرفت!
2- حقوق ستوان دو (فارغ التحصیلان کارشناسی) حدود 80 هزار تومان است و حقوق ستوان یک (فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد) حدود 88 هزار تومان - البته لازمه عرض کنم که شما اگر در سپاه خدمت کنی، یک درجه کمتر خواهی گرفت، یعنی با مدرک کارشناسی ارشد در سپاه، شما درجه ستوان 2 خواهی گرفت.
3- شما هر جا (سپاه/ارتش/نیروی انتظامی) خدمت کنی، باید به مافوق خودتون احترام بگذارید، حالا نمیدونم کجای احترام گذاشتن این دوستان، عجیب بود برای شما؟!؟
4- شما در عوض اینکه به خدمت در راهنمایی و رانندگی فکر کنی، به این فکر کن که اگر یگان خدمتی ات، "یگان ویژه" باشه، چه کار خواهی کرد؟!؟

5- البته یکی از دوستان من، الان در فرماندهی نیروی انتظامی (م. انقلاب) در حال خدمت است و خیلی هم راضی است، بنابراین اینجوری نیست که هر کس که نیروی انتظامی افتاد، دیگه از زندگی باید خداحافظی کنه!

6- شما اگر در ارتش هم بیفتی امکان داره، دوره کُد بهت بخوره و عوض حدود 60 روز آموزشی، حدود 2 ماه دوره کُد هم مجبور بشی بگذرونی بعد از آموزشی! همون طور که ممکنه یگان خدمتی ات در سپاه "لشکر" باشه و شما رو اعزام کنند به نقاط مرزی شمال غرب کشور برای مبارزه با اشرار (به عنوان مثال، هم خدمتی خودم در دوره آموزشی، با توجه به اینکه مدرکش تحصیلی اش کارشناسی ارشد و متاهل هم بود، در سپاه حدود 3 ماه در لشکر خدمت کرد!)
7- پس همیشه اوضاع از چیزی که فکر میکنی میتونه بد تر هم باشه! بنابراین به نظرم، در این مورد خاص (یگان خدمتی) بگذار وقتی حداقل برگه سفید اعزام رو گرفتی، فکر کن!

پ.ن:
1- دوستان به من یادآوری کردند که عزیزانی که مدرک کارشناسی ارشد دارند، در ارتش کُد نخواهند خورد
2- تمام موارد ذکر شده در فوق، تجربیات خودم و دوستانم بود
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.