30-06-2012, 10:45 PM
برای اپلای کردن لازم نیست که فارغالتحصیل شده باشید، بلکه وقتی درستون رو در دانشگاه مقصد شروع میکنید باید از مقطع قبلی فارغالتحصیل شده باشید. در نتیجه لزومی نداره که یک سال صبر کنید و میتونید امسال اپلای کنید و منتظر مقاله هم بشید ببینید نتیجهاش چی میشه. ریز نمرات رو هم اگر دانشگاه بهتون میده میتونید تا همین جای فعلی بفرستید و بعد وقتی فارغالتحصیل شدید ریزنمرات نهایی رو به دانشگاه مقصد میدید.
به نظر من معدل فوق شما خوبه و دو نمره مقاله شانس شما رو متحول نخواهد کرد و در نتیجه یک سال صبر کردن برای این که معدل بهتری در ریزنمرات داشته باشید ارزشش رو نداره، مگر این که بتونید در این یک ساله نمره خیلی بهتری در GRE بیارید که اون بحث دیگهایه.
به نظر من معدل فوق شما خوبه و دو نمره مقاله شانس شما رو متحول نخواهد کرد و در نتیجه یک سال صبر کردن برای این که معدل بهتری در ریزنمرات داشته باشید ارزشش رو نداره، مگر این که بتونید در این یک ساله نمره خیلی بهتری در GRE بیارید که اون بحث دیگهایه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.