29-06-2012, 01:27 PM
(06-05-2012, 11:45 AM)amin_mb نوشته: دوست عزیزم، متاسفانه متوجه منظور شما نشدم ولی ....
یکسری کشورها مثل استرالیا و انگلستان دکترا فقط Research هست که معمولا 3 سال طول میکشه! یک Research Proposal در پروسه پذیرش تعریف میشه و مستقیما شما روی اون موضوع شروع به تحقیق می کنید! البته مواردی را خودم در جریانش بودم که موضوع جدید بوده و استاد می گفت که خودم برای دانشجویانم کلاس م یگذارم ولی نه اون کلاسی که شما واحد بگیری و بگذرونی!
ولی پوزیشن هایی در دانمارک یا نروژ دیدم که اون ها هم فقط شما روی پروژه کار می کنید و 3 سال طول دوره دکتری هست!
بعضی کشورهای اروپایی هم درس می گذرونید و هم روی موضوع مشخص کار می کنید که درس ها در راستای همون پروژه تعریف شده و مشخص هست!
ولی آمریکا و کانادا هم کلاس هست و هم تحقیق! ولی اول باید Course بگذرونید و پس از امتحان وارد تحقیق شوید!
ممنون میشم منظورتان را از انواع PhD بیشتر توضیح دهید!
موفق و موید باشید!
سلام و ممنون از اطلاعات مفيدي كه مي دين.
من ليسانس كامپيوتر با معدل 14.72 دارم.تو شرايط پذيرش دكتراي مستقيم يكي از دانشگاه هاي امريكاگفته بود GPA 3.5/4 لازمه..در كنار داشتن GRE GENERAL وTOEFL يا ايلتس...شما اطلاعي دارين كه با داشتنSUBJECT GRE ميشه جبران معدل كرد يا نه؟در ضمن ممنون ميشم راههايي كه از طريق اون شانس گرفتن فاند براي دكتراي مستقيم بيشتر ميشه رو بگين..