27-06-2012, 01:18 PM
(27-06-2012, 01:07 PM)eliroz نوشته: سلام دوستان عزیزمن این کتابا رو بهتون پیشنهاد میکنم :
امسال میخوام اپلای کنم آبان تافل و جی آر ای بدم . روزی 9 ساعت میرم سر کار.
اگه ممکنه راهنمائی ام کنین که چه منابعی رو بهتره بخونم و آیا موفق میشم؟
فلش کارت 1100 از انتشارات جنگل گرفتم همونی هست که گفتین؟
از کجا میتونم منابع رو خریداری کنم.
وقت گشتن برای خرید کتاب ندارم. فایل ها pdf رو دارم ولی پرینتش کرون تر میشه
ممنون
برای GRE : بارونز و کتاب خود ETS . اگه وقتی اینا رو خوندید بازم وقت داشتید ، کاپلان رو هم بخونید. البته باید بدونید برای GRE خوندن این منابع تنها کافی نیست و پیشنهاد میکنن کنارش برای تقویت ریدینگ مجلات انگلیسی بخونید چون ریدینگ سهم زیادی از سوالات رو داره. و تست های کتاب big book هم برای تقویت تست زدنتون خیلی خوبه. و اینکه لغت رو هم جداگانه از همون فلش کارت ها یا 3500 بارونز یا لغت های اخر کتاب کاپلان بخونید.
برای تافل : دلتا. لانگمن. بارونز . که در کنارش هم همون فلش کارت ها رو برای لغت بخونید. برای تقویت لیستنیگ هم علاوه بر تمرینات کتاب به پادکست ها یا اخبار انگلیسی گوش بدید.
* اگه بخواید کتاب ها رو تهیه کنید فکر میکنم بیشترش رو همون انتشارات جنگل داره و نیازی نیست خیلی بگردید.
با توجه به اینکه شما زمان زیادی از رو رو سرکار هستید و برای این دو امتحان وقت زیادی لازمه سعی کنید حتما از وقت های مرده تون استفاده کنید مثلا در مسیر رفت و امد به پادکست ها یا فایل های مشابه برای لیستنینگ گوش بدید یا لغت بخونید . یا مثلا سرکار اگه فرصتی پیش اومد برای ریدینگ مجلات انگلیسی بخونید.
قاصد روزان ابری، داروَگ ، کی می رسد باران؟
نیما
نیما