21-06-2012, 11:48 AM
(21-06-2012, 10:56 AM)Zari نوشته: دوستان بهتره واقع بینانه به قضیه نگاه کنیم. یعنی به نظر من اینطور قطعی حرف زدن درباره اینکه مقاله بی ارزش هست و قضیه رو فقط با اعداد و ارقام بسنجیم، ممکنه برخی از دوستان تازه کار رو گمراه کنه.زری گرامی درود
در عین حال که داشتن مقاله زیاد نمی تونه تضمینی برای اخذ پذیرش خوب باشه (در حالیکه معمولا افراد با GRE بالا می تونند پذیرشهای خوب داشته باشند)، اما از یک نکته مهم در مورد مقاله نباید غافل شد و اون هم اینه که مقاله فیلد و علایق تحقیقاتی شما رو نشون میده و اگر فیلد تحقیقاتی شما با استادی جور در بیاد، واقعا ممکنه در گرفتن پذیرش به دانشجو کمک کنه. کسی که مقاله نداره چطور می تونه به استاد ثابت کنه که در اون زمینه ای که استاد روش تحقیق می کنه، علاقمند و مطلع هست؟
بدون شک مقاله ارزش خودش رو داره و تکمیل کننده رزومه خوب یک فرد می تونه باشه.
اتفاقا واقع بینانه صحبت کردیم. وگرنه حقیقت و اون چیزی که باید باشه اینه که یک مقاله واعتبار است که نشون دهنده توان علمی و پژوهشی فرده! نه نمره یک آزمون غیر مرتبط به اسم gre.
من هم پیشتر گفتم، یک مقاله و اون هم در این حد که به استاد برسونه که شما در زمینه مورد علاقه کار کردید! خیلی هم نیازی نیست معتبر باشه یا خیلی وقت گذاشته باشید روش. اگر داشته باشید چه بهتر!
وگرنه یکی از دوستان من بدون مقاله حتی ازز نوع کنفرانسی از MIT پذیرش با فاند 70000 دلار دکترا گرفتند. GRE:1510 و معدل کارشناسی و ارشد 18.2 و 18.15. دقت کنید حتی بدون مقاله کنفرانسی. فقط گفتند که درآزمایشگاه در این زمینه ها کار کردم و استاد هم در ریکام تایید کرد. وگرنه ارزش نسبی مقاله معتبر در برابر جی ار ای و معدل تقریبا اونقدر ناچیز هست که اصلا به چشم نیاد.
ببینید من چون این قضیه واقعا داشت آزارم می داد با چند نفر فارغ التحصیل دانشگاههایی که اپلای کرده بودم صحبت کردم.
چیزی که من متوجه شدم اینه که مقاله البته از نوع معتبر غیر از اون سابقه کار در زمینه مورد علاقه که فاکتورمثبیته نشون دهنده فاکتورهایی هست که به درد دکترای شما نمی خوره! دکترا در اکثر جاهای دنیا که فاند دست استاده پروژه های از پیش تعریف شده است که نه خلاقیت خاصی رو می طلبه و نه توان پژوهشی خارق العاده ای. بیشتر سخت کاری و استقامت و در عین حال تبعیت شما از کارهایی هست که ازتون می خوان. این سه فاکتور مهمه. جی ار ای و حفظ لغاتی که شاید دو بار در اسپیکینگ تون در زندگی استفاده نکنید نشون دهنده اینه که شما می تونید سخت کار کنید و در عین حال کاری رو انجام بدید که ازتون می خوان حتی اگر ندونید به چه دردی می خوره. چون بسیاری از پروژه هایی که برای شما تعریف می شه این حالت رو داره. معدل کارشناسی هم نشون دهنده این هست که در شرایط فشار کاری درسها و مطالب غیر مرتبط با هم شما چه تلاشی از خودتون نشون می دهید و چقدر استقامت دارید.
مقاله مستقل از بحث سابقه کاری در زمینه مرتبط استاد، ممکنه نشان دهنده توان پژوهشی شما یا خلاقیت شما باشه(تازه اگر معتبر باشه). اینها موضوعاتی نیستند که خیلی اهمیتی داشته باشند.
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)