12-06-2012, 10:14 PM
(12-06-2012, 08:21 PM)khorshid20 نوشته: نسیم 67 عزیزمعدل لیسانستون چطور بوده؟نمرات آزمون های زبان و GRE/GMAT چطور؟باید این ها رو هم بگید تا بشه نظر بهتری داد.
ممنون از پاسخت.من چند ساله که فارغالتحصیل شدم.مقاله هم ندارم.معدلا16.استادم هم هیچ جوری همکاری نمی کنه الانم که اصلا ایران نیست.شرایطم ادر این حد وخیمه که گفتم.
از کجا می تونم بفهمم کدوم دانشگاهها برای فوق لیسانس بورس می کنن؟و اینکه آیا باید بگم فوق لیسانسم؟ینی این امتیاز مثبته یا منفی؟
من خودم تا حالا ندیدم جایی صراحتا قید کنه که فاند اختصاصی برای دوره فوق لیسانس دارن.اما کلا اول باید کشور مورد نظرتونو پیدا کنید و بعد دانشگاه هایی که رشته دلخواه شما رو دارند و بعد همونجا در پیجشون اصولا می نویسند که به تعدادی متقاضی فوق هم فاند تعلق می گیره،ضمنا اشاره هم می کنند که خیلی رقابتیه!
اگر تامین هزینه زندگی براتون میسره، دانشگاه های بعضی کشورهای اروپایی هنوز رایگان است.
چون شما گفتید می خواید در گرایشی به غیر از آنچه که مدرکشو گرفتید-ولی نزدیک به همون- مجددا تقاضا کنید، اعلام کردن فوق لیسانس فعلیتون تاثیر منفی نخواهد داشت.اگه پست های صفحات قبل،علی الخصوص این ها رو بخونید،متوجه میشید.
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"