10-06-2012, 06:58 PM
(10-06-2012, 06:29 PM)mhz_ir نوشته: MaMi عزیز سوال داشتم خدمتون. شما گفته بودید که طبق روالی که طی کردید، دوره خروجی که گرفته بودید 30 روزه بود (در گذرنامه 30 روزه قید شده بود) ولی کار شما حدود 10 روز بیشتر طول نکشیده و برگشتید.- دوست من، ابتدا باید بگم که در گذرنامه در مورد مدت زمان خروج شما چیزی ذکر نمیشه و فقط می نویسند "مجاز به یک بار خروج از کشور" (نقل به مضمون) حالا شما میتونی از این 30 روز، 5 روزش رو خارج از کشور باشی، میتونی 29 روزش رو در خارج سپری کنی
حالا میخوام بدونم این مورد که استفاده کردید طبق "مدت مجاز اعطايي جهت سفرهاي مطالعاتي" بوده؟
به نظرتون اگر بخوام از این تبصره استفاده کنم،چه راهی پیشنهاد می کنید که نیازی به این نامه تایید کشور مقصد هم نباشه؟
بعد اینکه شما که از این تبصره استفاده کردید میتونستید 30 روز رو تا 6 ماه هم افزایش بدید (بالفرض گفتم چون میدونم کارتون10روزه انجام شده)
- نه، من از تبصره، حداکثر مدت مجاز برای سفرهای مطالعاتی استفاده نکردم
- برای استفاده از این تبصره باید حتما تائیده دانشگاه (انستیتو) مربوطه رو هم داشته باشید و ضمیمه درخواستتون به دانشگاه ارائه بدهید (که روندش مشابه روند لازم برای استفاده از فرصت مطالعاتی برای دانشجویان دکتری است)
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.