27-05-2012, 12:15 AM
(26-05-2012, 11:48 PM)Pink Floyd نوشته: سلاممن منظورشو از مفهوم اون جمله اول متوجه نشده بودم و الانم همینطور(که چی میخواست بگه!)و برای همین نمی تونستم با یقین بگم اشکالش چیه و شاید درست نباشه که بگم بعد از learn+to+verb (اگر یادم نرفته باشه!)استفاده میشه،در حالیکه چون مفهوم رو نگرفتم اصلا شاید ربطی نداشته باشه به این،خواستم به قول شما به اشتباه نندازم. به هر حال من گرامر واقعا خوبی ندارم ولی تا جاییکه یاد گرفتم نسبتا خوبم،البته جلوی شما زبان من هیچ هست ولی همه پستها رو نمیشه یکی دو نفر جواب بدن و این خاصیت فروم هست،منظور دیگه ای نبود. اگر منظورتون علامت تعجب هست که من منظوری نداشتم ولی حرف شما رو میپذیرم که باید حرفه ای تر باشم چون ممکنه برای بعضیها (مثل الان شما) سوء تفاهم ایجاد بشه. از پگاه معذرت می خوام اگر حس کرد دارم ایرادش رو با غرور میگیرم،اگر ذره ای این حس در من وجود داشت من رو نبخشین،واقعا بی منظور و نوشتاری بود.من هرگز هدفی جز کمک و یا پرسش برای پستهام نداشتم و در سنی هم نیستم که بخوام از این کارهای سبک سرانه انجام بدم.
من حرفام رو بدون کنایه میزنم چون آدم رکی هستم، شما اولین پست تون رو بعد از رایتینگ نویسنده بخونید.
منظور من اینه که واقعا اگر گرامر خوبی دارید، ممنون میشیم به دیگران کمک کنید وگرنه ممکنه نویسنده رو به اشتباه بندازید.در مورد کلیت نوشته های شما منظورم اینه که یه مقداری پست هاتون و حرفه ای تر کنید، چون احساس م بر اینه که ممکنه علاقه ی کاربرها به جواب دادن پست های شما کم بشه. کاملا نوشته رو دوستانه بخونید.ممنونمپ.ن. پست شماره ی 21 تون بسیار پست مفیدی بود. ممنونم.
با تشکر