14-05-2012, 02:40 AM
تا اونجا که من اطلاع دارم اگر شما قبل از تموم شدن مدت اقامتتون روی ویزای B-1 درخواست تغییر ویزا به F-1 رو فرستاده باشید و هنوز جوابی نگرفته باشید و به اصطلاح در حالت pending application باشید، میتونید در امریکا بمونید، اما در صورتی که درخواستتون برای تغییر ویزا رد بشه، باید بلافاصله خاک امریکا رو ترک کنید، و گرنه غیرقانونی حساب خواهید شد و این مساله در آینده میتونه برای گرفتن ویزای امریکا مشکل ایجاد کنه.
به طور کلی، به نظر من تغییر ویزا از B-1 به F-1 ریسک نسبتا زیادی داره و اگر فکر میکنید که در صورتی که الان خاک امریکا رو الان ترک کنید، میتونید بعدها خودتون پذیرش بگیرید و با ویزا F-1 وارد امریکا بشید، به دنبال تغییر ویزا نرید.
به طور کلی، به نظر من تغییر ویزا از B-1 به F-1 ریسک نسبتا زیادی داره و اگر فکر میکنید که در صورتی که الان خاک امریکا رو الان ترک کنید، میتونید بعدها خودتون پذیرش بگیرید و با ویزا F-1 وارد امریکا بشید، به دنبال تغییر ویزا نرید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.