12-05-2012, 10:03 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 12-05-2012, 10:09 PM توسط amirhossein.gh.)
حسن جان !
اگه تو از من هزار بار دیگه بپرسی کدوم راه میگم اپلای !
کنکور لیاقت های آدما رو مشخص نمیکنه ، هرجی بیشتر خرخونی کنی موفق تری
اول برو این چهار ماه سربازیتو ! بعدش تو این مدت اپلای هم بکن ، از سرفی دنبال خرید رایگان مدرکت هم باش ! سال دیگه هوشمندانه تر اپلای کن و مالزی ، فنلاند ، رده های پایین تر آلمان مثل کوتبوس ، .... رو در نظر بگیر و یه اپلای مطمین کن !
والا من در مورد روسیه زیاد خبر ندارم نمیدونم اونجا چه خبره ، ولی فک نکنم به اون بدی هم که بچه ها میگن باشه ! هرچی باشه از اینجا بهتره ! روسیه 20ساله از کمونیستی محض اومده بیرون و بهتر شده ! حالا خود دانی ...
اگه میتونی رزومتو ارتقا بدی برو سال بعد دوباره اپلای کن ولی اگه نه همین رو هم میتونی بری
برو دنبال اپلای....
اگه تو از من هزار بار دیگه بپرسی کدوم راه میگم اپلای !
کنکور لیاقت های آدما رو مشخص نمیکنه ، هرجی بیشتر خرخونی کنی موفق تری
اول برو این چهار ماه سربازیتو ! بعدش تو این مدت اپلای هم بکن ، از سرفی دنبال خرید رایگان مدرکت هم باش ! سال دیگه هوشمندانه تر اپلای کن و مالزی ، فنلاند ، رده های پایین تر آلمان مثل کوتبوس ، .... رو در نظر بگیر و یه اپلای مطمین کن !
والا من در مورد روسیه زیاد خبر ندارم نمیدونم اونجا چه خبره ، ولی فک نکنم به اون بدی هم که بچه ها میگن باشه ! هرچی باشه از اینجا بهتره ! روسیه 20ساله از کمونیستی محض اومده بیرون و بهتر شده ! حالا خود دانی ...
اگه میتونی رزومتو ارتقا بدی برو سال بعد دوباره اپلای کن ولی اگه نه همین رو هم میتونی بری
برو دنبال اپلای....
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرمآورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام میدهد که شما میگفتید غیرممکن است."