06-05-2012, 11:27 PM
(06-05-2012, 11:37 AM)soheilred نوشته: m.ost عزیز، فکر کنم منظورم رو متوجه نشدید. منظورم اینه که به فرض الان من تمرکزم رو بذارم برا اینکه تا قبل از تموم شدن فوقم تو ایران، از ایران خارج بشم و فوقم رو تو 1 کشور دیگه تموم کنم بهتره. یا اینکه فوقم رو تو ایران تموم کنم؟دوست عزیز تا اونجا که خبر دارم شما دارید فوق مکاترونیک در صنعتی اصفهان می خونید. شما اگر بتونید در فوق معدل بالایی کسب کنید و مقالات خوبی بدید، با داشتن نمرات تافل/آیلتس بالا (و برای آمریکا GRE بالا) هیچ مشکلی برای پذیرش و فاند نخواهید داشت. من دلیلی نمی بینم الان شما نا امید باشید برای اینکه نتونید پذیرش خوبی در مقطع دکترا بگیرید. یادتون نره شما پذیرش فوق بگیرید احتمال اینکه فاند بگیرید کمتره و بحث هزینه ها رو هم باید مد نظر داشته باشید. در کل با توجه به شرایط شما من توصیه می کنم وقتتون رو روی همین فوق تون بذارید و سعی کنید فاکتورهایی که گفتم رو به سطح خوبی برسونید و نگران نباشید. اینها نظرات شخصی من هست.
آخه خیلی از دوستام با این استدلال دارن از فوق می رن خارج. می گن دانشگاههای اونور هرچیم که افتضاح باشن باز رنکشون از دانشگاههای ایران بهتره.
وگرنه که معلومه که هرچی رزومه قوی تر باشه خوب آدم جای بهتری میاره.