06-05-2012, 11:45 AM
(06-05-2012, 11:37 AM)Paradise4 نوشته: سلام ببخشید من یک سوال داشتم. در سایت دانشگاه ها دو نوع phd گفته می شود: research and teaching assistant در مقطع Phd. با توجه به اینکه phd by research هم در خیلی دانشگاه ها وجود داره. این رشته چه فرقی با دوتای اول داره و دیگه اینکه شرایط کاری برای phd by research در آینده چطوری هست ؟دوست عزیزم، متاسفانه متوجه منظور شما نشدم ولی ....
ممنون
یکسری کشورها مثل استرالیا و انگلستان دکترا فقط Research هست که معمولا 3 سال طول میکشه! یک Research Proposal در پروسه پذیرش تعریف میشه و مستقیما شما روی اون موضوع شروع به تحقیق می کنید! البته مواردی را خودم در جریانش بودم که موضوع جدید بوده و استاد می گفت که خودم برای دانشجویانم کلاس م یگذارم ولی نه اون کلاسی که شما واحد بگیری و بگذرونی!
ولی پوزیشن هایی در دانمارک یا نروژ دیدم که اون ها هم فقط شما روی پروژه کار می کنید و 3 سال طول دوره دکتری هست!
بعضی کشورهای اروپایی هم درس می گذرونید و هم روی موضوع مشخص کار می کنید که درس ها در راستای همون پروژه تعریف شده و مشخص هست!
ولی آمریکا و کانادا هم کلاس هست و هم تحقیق! ولی اول باید Course بگذرونید و پس از امتحان وارد تحقیق شوید!
ممنون میشم منظورتان را از انواع PhD بیشتر توضیح دهید!
موفق و موید باشید!
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.