02-05-2012, 07:03 PM
(02-05-2012, 11:02 AM)Babak نوشته: انتقال از دانشگاه فعلی به دانشگاه دیگهای کاملا ممکن هست و شما تعهدی در قبال فاندی که دریافت میکنید ندارید. شما برای دانشگاه یا استاد کار میکنید و تا موقعی که در دانشگاه هستید به ازای کارتون حقوق دریافت میکنید و اگر روزی تصمیم گرفتید دانشگاه رو ترک کنید به کسی تعهدی ندارید. مگر این که فاند خیلی خاصی گرفته باشید که شرایط متفاوتی داشته باشه، اما اکثر فاندهای دانشگاههای امریکا به همین صورتی هستند که گفتم.
در نهایت برای انتقال از یک دانشگاه به دانشگاه دیگه باید مجددا درخواست پذیرش کنید و تقریبا دوباره همه مراحل اپلای رو طی کنید. فرق مهمش این خواهد بود که با بودن در دانشگاه امریکایی ممکنه شانستون برای پذیرش بیشتر بشه یا امکانش رو داشته باشید که با استادها حضوری صحبت کنید و راحتتر پذیرش بگیرید.
از راهنمایی مفیدی که کردید متشکرم.فقط من یه مطلبی تو فروم قبلی خوندم در رابطه با این که ترانسفر فقط تحت موافقت دانشگاه مبدا صورت می گیره واین کار نزد یه کمیته منتخب از سراسر کشور انجام میشه و نظارت دقیقی روش صورت میگیره. چنین مطلبی صحت داره یا خیر؟
با تشکر