07-03-2012, 02:39 AM
سلام.ممکنه به یکی با شرایط من هم پذیرش ارشد با فاند یا بورسیه یا ...(من اصلا توان زندگی و هزینه شخصی در اونجا رو ندارم) بدن؟ من بهمن 1391 لیسانس مهندسی برق کنترل-ابزار دقیق از دانشگاه علمی کاربردی ساپکو تهران می گیرم و معدل کاردانی 19.33 و کارشناسی تا حالا 19.5 بوده و چندین توصیه نامه خوب از استادایی که مقاله های ISI معتبر دارن می تونم بگیرم+ گواهی شاگرد اولی دانشگاه و در کاردانی یکسال مسئول آزمایشگاه های برق بودم و چند مدرک معتبر فنی و حرفه ای که کد بین المللی دارن هم دارم.دنبال این هستم که اطلاعاتم رو افزایش بدم تا برای ترم آخر شاید بتونم با همکاری کسی مقاله ای هم بدم ولی فعلا در نظر نگیرید.. C و متلب و AVR و PLC هم خوب بلدم. زبانم که به راحتی 6.5 میگیرم ولی امیدم 7 و 7.5 هست. میشه امیدوار بود؟
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم