06-03-2012, 11:27 PM
(06-03-2012, 01:28 AM)mona نوشته: با سلام .لطفا راهنماييم كنيد.من ميخواستم بدونم براي ارشد كدام يك از اين 2 را بخوانم موفق تر هستم براي گرفتن دكتري از دانشگاه بريتيش كلمبيا با اين اوصاف كه در حال حاضر با معدل17/09 از دانشگاه علامه طباطبايي ليسانس اقتصاد دارم.زبانم خوبه.يك سري گواهينامه از سازمان بورس دارم و گواهينامه مهندسي مالي از سازمان مديريت صنعتي.آيلتس7 ميتونم بيارم.ميخوام بدونم كدام يك از2مورد زير را بخوانم براي ارشد در ايران تا براي دكترا راحت تر برم كانادا_ كار و ادامهسلام دوست عزیز
تحصيل:
1_ارشد صنايع_مهندسي سيستم هاي اقتصادي اجتماعي در پيام نور تهران
2_ارشد علوم اقتصادي _ برنامه ريزي و تحليل سيستم هاي اقتصادي دانشگاه آزاد واحد علوم تحقيقات تهران
آيا دانشگاه پيام نور را در كانادا قبول دارند؟ممنون ميشم راهنمايي فرماييد_معدل ارشد را16در نظر بگيريد_2مقاله
ممنون
دو تا دانشگاهی که بیشتر از اونها شناخت وجود داره همون طور که میدونین دانشگاه های شریف و تهران هستند. اما افرادی بسیاری با مدرک دانشگاه آزاد، پیام نور و غیر انتفاعی با داشتن رزومه های قوی تونستن از دانشگاه های کانادا و آمریکا پذیرش بگیرن.
دانشگاه پیام نور هم زیر نظر وزارت علومه و مدرک اون معتبره، ولی خوب مسلما اون رو به اندازه شریف و تهران قبول ندارن

مسئله دیگه این که شما باید تغییر رشته بدین برین صنایع. بعد از اونجا که دانشگاه بریتیش کلمبیا صنایع نداره، یا باید بیزنس بخونین و یا دوباره برین سراغ اقتصاد. (یا اگر میخواین صنایع بخونین برین سراغ دانشگاه های دیگه که صنایع دارن)
معدل لیسانس شما خوبه. برای اینکه شانس پذیرش شما بالا بره باید سعی کنین معدل ارشدتون هم خوب باشه. داشتن مقاله هم بسیار موثره.
این که چندین مدرک و گواهینامه دارین خیلی خوبه. اگر نمره زبان خوب هم بگیرین شانستون بیشتر میشه. فراموش نکنین که در مورد کانادا دو تا فاکتور مهم معدل و ارتباط با استاده (البته نه در مورد Business School ها)
دانشگاه مورد نظر شما یکی از بهترین دانشگاه های کاناداست و برای پذیرش دادن بسیار سخت گیر. پس بهتون پیشنهاد میدم که گزینه های دیگه رو هم در نظر بگیرین. اگر براتون امکان داره به خوندن ارشد در دانشگاه های دیگه یا حتی در دانشگاه های اروپا هم فکر کنین.