24-02-2012, 12:53 PM
(24-02-2012, 03:09 AM)M0TRIX نوشته: سلام.صرف این که این شخص جزو هیات موسسین دانشگاه شما بوده یا با شما همشهری بوده تاثیری در پذیرش شما نخواهد داشت. اگر میتونستید از ایشون recommendation letter بگیرید، تاثیر مثبت داشت، ولی با توجه به این که هم رشته نیستید این مساله هم منتفی هست.
یکی از هیات موسسین دانشگاه ما ادم خیلی بزرگیه ! و توی کانادا درس خونده ! همشهری هم هست !
http://en.wikipedia.org/wiki/Yousef_Sobouti
حالا سوال من اینه که میتونه نقطه مثبتی باشه توی پذیرش ؟ توی رزمه بیارم تاثیر داره ؟ از انجایی که ایشون رو در دانشگاه
University of Toronto میشناسن !
البته رشته ایشون فیزیک بوده ها ! من کامپیوتر
مرسی
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.