18-02-2012, 06:56 PM
(18-02-2012, 04:03 PM)akbar_saeedi نوشته: دوست عزیز اگه این تجارب و اطلاعاتتون در مورد آشناهاتون رو یکم تشریح کنید و تا اونجایی ک خبر دارید بگید چه مزیت ها و معایبی ازدواج با غیر ایرانی برای آشناهاتون داشت،فکر کنم برا همه قابل استفاده باشهبا نظر MOTRIX موافقم. اگر بعد از رسیدن به نتیجه مناسب در مورد حرف های ایشون کارتون به ازدواج رسید خواهید دید تفاوت های زیر خیلی هم تفاوت نیستند. ولی حتما باید اول به اون جا برسید. اگر مثلا با یک یهودی خواستید ازدواج کنید و با خود فکر کنید که آزادی دینی داشته باشید و اعتقادات مهم نیست، ازاول فکر کنید فرزندتون چگونه بار خواهد آمد، شاید برای همسرتون مهم باشه که یهودی بار بیاد، با این مسئله مشکل ندارید. موارد ارائه شده در این جا با در نظر گرفتن این مسئله و مسلمان شدن آورده شده.
سپاس
درکل با وجود اینکه عوض کردن دیگران غیر ممکنه (اصطلاح "درستش می کنم" رو چه در ازدواج ایرانی و چه خارجی از فکرتون خارج کنید) بعد از ازدواج افراد بسیار به هم شبیه می شوند (تجربه از دیدن ازدواج بین ایرانی با انگلیسی، فرانسوی، ایتالیایی، آلمانی، آمریکایی، افغانی) و به گونه ای ترکیبی از دو فرهنگ پیدا می کنید. البته احتمال موفقیت ازدواج بین یک خانم ایرانی با مرد خارجی، به دلیل صبر- تحمل و انعطاف پذیری بالای آن ها، بیش از حالت برعکس هست (تنها موردی که زیادی فرق داشتند با مردان کره ای بودند که بی نهایت حتی برای یک خانم ایرانی هم پرتوقع هستند- مثلا انتظار دارند خانم ساعت 5 صبح بیدار شده و همراه مادر و پدرشون سوپ بخوره). تفاوت عمده فرهنگی ما، بیشتر با غربی ها، در چند نکته اصلی هست. قبل از ذکرشون باید یادآوری کنم که قصد اهانت به هیچ کس رو ندارم و این ها مسائل کهنه ای هستند که در خانواده ها شنیدم و مطمئن هستم شما هم باهاشون برخورد کردید.
درمورد خانم ها مشکل اصلی این هست که یک بانوی ایرانی برای همسرش مثل مادر زحمت کشیده، براش غذا درست می کنه، لباساش رو اتو می کشه... این مسئله برای یک مرد خارجی کمی سخت هست. هر قدرهم از نظر زیستی شما شخصی رو برای زندگی مشترک پیدا می کنید که ویژگی های مادرتون رو داشته باشه (این مورد به اصل بقای بشریت بر میگرده)، یک مرد خارجی علاقه ای به ازدواج با مادرش نداره.
درمورد آقایان ایرانی هم به دلیل این که هیچ کاری داخل خانه پدری انجام نمی دهند، وقتی ازدواج می کنند توقع دارند همه زندگی روی فعالیت خانم خانه، تمیزی- درست کردن غذا- نگهداری از بچه و بیدار شدن در طول شب برای عوض کردن پوشک ...، بچرخه و آن ها فقط نان آور باشند. آن ها تعصب زیادی رو هم به خرج می دهند که با غیرت به اشتباه می گیرند.
مشکل عمده آقایان خارجی هم در مقدار اندکی حسادت هست. وقتی از واژه حسادت استفاده می کنم منظورم بعد از بچه دار شدن بوده که امکان داره فکر کنند خانم توجه کافی بهشون نشون نداده و زیادی به فرزندشون محبت می کنه. در حالی که از دیدگاه یک مرد ایرانی محبت به فرزندش یعنی محبت به خودش. باید اضافه کنم که در انگلیس مادر زن همون جایگاه مادرشوهر در ایران رو داره. ضمنا آقایان خارجی بسیار سریع هم شیفته غذاهای ایرانی، مثل قورمه سبزی، می شوند

خانم های غربی بسیار به مساوات اهمیت داده و از همسرشون انتظار دارند با کمک در کارها امکان استراحت رو به آن ها هم بدهد. یک نکته نسبتا عجیب هم درمورد بعضی کشورها، مثل عربستان، این هست که با ازدواج با یک خارجی خانم مورد نظر ملیت خود رو از دست می دهد.
در نهایت در خارج روابط دو نفر مثل شریک زندگی هست. به این معنی که همه کارها به طور مساوی تقسیم می شوند. اگر فرضا نهار رو شما درست می کنید شستن آشپزخانه با همسرتون هست. اگر پوشک بچه رو دفعه قبل ایشون عوض کردند، الان نوبت شماست. همون طور که از این تفاوت ها می بینید، حداقل در نسل ما اختلافات رو به کاهش هستند و هر دو طرف متوجه مساوات در نقش خود شدند.
تنها زمانی مشکلات خیلی ممکنه زیاد شوند که شما همسر خارجی خود رو برای سکونت دائم بیاورید ایران و زیادی هم روی حرف مامان و بابا و ... ارزش بگذارید.
حالا در مقابل این مسائل مشکلات ازدواج با یک ایرانی رو در شهر خودتون در نظر بگیرید. از همون قدم اول که تعیین مهریه و دیدن وسایل خونه هست تا شیوه تربیت فرزند، چند نفر رو می شناسید که به تفاوت های فرهنگی و اختلاف در رسوم برنخوردند (حتی در ازدواج بین افرادی مثل دختر عمه با پسر دایی که از یک فامیلند).
Whether you think you can or can't, you are right