با اجازه دوستان تجربیات خودمو در مورد پست مدارک با این شرکت می گم!
6 فوریه مدارکم را برای کانادا و سوییس فرستادم! از کاراپست در دفتر امور بین المللی دانشگاه آزاد
مسئولش آقای طباطبایی آدم خوش برخورد و کار راه بندازی هست!
* جالب ترین نکته برای من این بود که من دو تا ریکام رسمی از استادهام داشتم و داده بودم اونها را امضا کنند! و گذاشته بودم داخل پاکت معمولی!
4 تا ریکام با پرینت معمولی (هم با سربرگ و هم بی سربرگ) تو مدارکم داشتم! البته همش امضا شده بود!
آقای طباطبایی مسئولش هر کدام از ریکام و نامه های استادهام را گذاشت داخل پاکت های کوچک و روی هر کدوم مهر دانشگاه آزاد را بزنید!
* در صورتی که کارت عابر بانک همراهتان داشته باشید نیازی به رفتن به بانک و پرداخت مبلغ مورد نظر را ندارید! همونجا آقای طباطبایی کارت خوان دارند و
می تونیدد کارت بکشید! هزینه را به صورت نقدی دریافت نخواهند کرد! البته یک مورد خودم به چشم دیدم ولی شما روی پرداخت نقدی حساب باز نکنید!
* برای هر مقصد هزینه ارسال 30000 تومان میشود!
* شرکت مطمئن و خوبی از نظر پاسخگویی هست! من یکی از بسته هام که برای کانادا ارسال کردم یکی از کاراکترهای کد پستی مقصد اشتباه وارد شده بود و
بسته دو روز تو ترانزیت دبی مانده بود و اخطار Invalid Postal Code را داده بود. من یک تماس گرفتم با دفتر تهران کاراپست و ازم خواستم مشخصات کامل بسته و آدرس دقیق مقصد را براشون ایمیل کنم! کمتر از 2 ساعت وضعیت بسته در سایت آپدیت شد که از دبی خارج شده است!
* بهترین موقع برای ارسال دوشنبه صبح قبل از ساعت 11 هست! یکشنبه هم از نظر خلوتی خیلی خوبه ولی بستتان دوشنبه ظهر Picked Up میشه!
برای آشنایی هر چه بهتر دوستان با ارسال بسته به اروپا وضعیت های مختلف بسته را در زیر می تونید مشاهده کنید!
Shipment Travel HistoryDate/TimeActivityLocationDetails 09 Feb, 2012 10:25 AM
موفق و موید باشید
6 فوریه مدارکم را برای کانادا و سوییس فرستادم! از کاراپست در دفتر امور بین المللی دانشگاه آزاد
مسئولش آقای طباطبایی آدم خوش برخورد و کار راه بندازی هست!
* جالب ترین نکته برای من این بود که من دو تا ریکام رسمی از استادهام داشتم و داده بودم اونها را امضا کنند! و گذاشته بودم داخل پاکت معمولی!
4 تا ریکام با پرینت معمولی (هم با سربرگ و هم بی سربرگ) تو مدارکم داشتم! البته همش امضا شده بود!
آقای طباطبایی مسئولش هر کدام از ریکام و نامه های استادهام را گذاشت داخل پاکت های کوچک و روی هر کدوم مهر دانشگاه آزاد را بزنید!
* در صورتی که کارت عابر بانک همراهتان داشته باشید نیازی به رفتن به بانک و پرداخت مبلغ مورد نظر را ندارید! همونجا آقای طباطبایی کارت خوان دارند و
می تونیدد کارت بکشید! هزینه را به صورت نقدی دریافت نخواهند کرد! البته یک مورد خودم به چشم دیدم ولی شما روی پرداخت نقدی حساب باز نکنید!
* برای هر مقصد هزینه ارسال 30000 تومان میشود!
* شرکت مطمئن و خوبی از نظر پاسخگویی هست! من یکی از بسته هام که برای کانادا ارسال کردم یکی از کاراکترهای کد پستی مقصد اشتباه وارد شده بود و
بسته دو روز تو ترانزیت دبی مانده بود و اخطار Invalid Postal Code را داده بود. من یک تماس گرفتم با دفتر تهران کاراپست و ازم خواستم مشخصات کامل بسته و آدرس دقیق مقصد را براشون ایمیل کنم! کمتر از 2 ساعت وضعیت بسته در سایت آپدیت شد که از دبی خارج شده است!
* بهترین موقع برای ارسال دوشنبه صبح قبل از ساعت 11 هست! یکشنبه هم از نظر خلوتی خیلی خوبه ولی بستتان دوشنبه ظهر Picked Up میشه!
برای آشنایی هر چه بهتر دوستان با ارسال بسته به اروپا وضعیت های مختلف بسته را در زیر می تونید مشاهده کنید!
Shipment Travel HistoryDate/TimeActivityLocationDetails 09 Feb, 2012 10:25 AM
Delivered
ZURICH CH - 09 Feb, 2012 9:10 AM On transit vehicle for delivery
GLATTBRUGG CH - 09 Feb, 2012 8:46 AM At local transit facility
GLATTBRUGG CH - 09 Feb, 2012 4:45 AM In transit
BASEL CH - 09 Feb, 2012 2:27 AM International shipment release - Import
BASEL CH - 09 Feb, 2012 2:27 AM In transit
BASEL CH - 08 Feb, 2012 10:02 PM At destination sort facility
BASEL CH - 08 Feb, 2012 9:15 PM Departed transit location
PARIS FR - 08 Feb, 2012 6:22 PM Arrived at transit location
PARIS FR - 08 Feb, 2012 2:51 PM In transit
NEW DELHI IN - 08 Feb, 2012 5:46 AM In transit
DUBAI AE - 07 Feb, 2012 8:43 PM In transit
DUBAI CITY AE - 07 Feb, 2012 5:22 PM Departed transit Location
DUBAI AE - 07 Feb, 2012 12:02 PM Arrived at transit location
DUBAI AE - 06 Feb, 2012 7:45 PM Left Karapost Facility
TEHRAN IR 06 Feb, 2012 7:45 PM Left Karapost Facility
TEHRAN IR 06 Feb, 2012 3:53 PM Package Data Processed
TEHRAN IR - 06 Feb, 2012 2:07 PM Picked up
TEHRAN IR - موفق و موید باشید
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.