(24-01-2022, 01:10 AM)M1KE نوشته: فهرست موضوعات و زمینه هایی که به عنوان حساس در نظر میگیرن خیلی وسیع هست ولی اینطور هم نیست که اگر یکی از اون واژگان یا زمینه ها ظاهر شد حتما رد کنند. طبق تجربیات سال های قبل، مثلا نگاه می کنند ببینند ابعاد کار در چه حد بوده یا استاد راهنما و گرنت و سازمانی که کار براش انجام شده (در ایران) یا قراره انجام بشه (در آمریکا) کجا هست و مواردی از این دست. اینکه تا چه حد حساس تشخیص بدن، به چیزهایی مثل نظر افسر پرونده، وضعیت سیاسی زمان اپلای و سفارتی که ازش اپلای میشه بستگی داره. مثلا یک زمانی هر کسی میرفت و از دبی اقدام می کرد و مکانیک خونده بود ریجکت میشد. مطالعه نظرات متقاضیان دیگه و اینکه چه رشته هایی در کدوم سفارت ها بیشتر رد شده تا حدی شاید در انتخاب سفارتی که شانس بیشتری داشته باشه کمک کنه.
سپاس از پاسختون..راستش من حتی این تز رو در ایران هم نبستم بلکه دانشجوی ایتالیا بودم و همین هم شاید یکم از حساسیتش کم کنه نه؟ و جهت گیری تز و مقاله ی من هم کاملا مهندسی و محاسباتی هست و هیچ جنبه ی حتی مرتبط با کشتیرانی و ناوبری هم نداره..من هم فکر میکنم نباید مشکلی ایجاد شه واقعا..البته این ویزای امریکا پر هست از سورپرایزها ..دوستان عزیز دیگه اگر کمکی میتونن کنند ممنونم میشم.