04-10-2021, 02:41 PM
(29-09-2021, 08:24 PM)iishapour نوشته: سلام من بخاطر یه مشکل حق تحصیل کردن و خارج از کشور رفتن رو ندارم ویه سری محرمیت های دیگر(احتمالا فهمیدید مشکلم چیه)
خیلی علاقه مند به مطالعه کسب دانش،مهارت و تخصص دارم میتونید بهم چیز هایی رو معرفی کنید که با وجود این مشکل بتونم در اون زمینه فعالیت کنم طوری که بشه توانایی ها در اون زمینه رو مستند کرد مثلا میشه زبان خواند و مدارک معتبر گرفت مدرک ایلتس انگلیسی c1 المانی
به غیر از مورد زبان چه چیز هایی رو میشه دنبال کرد فرقی هم نداره برام مربوط به ریاضی باشه شیمی باشه یا زیست،فیزیک،روانشناسی،کامپیوتر
المپیادی هست که نیاز به مدارک دانشگاهی و پیشنیاز های دیگه نداشته باشه مثلا ریاضی بخونم و بعد از مدتی که مشکلم حل شد برم تو المپیادی شرکت کنم
دوستان امروز یه تبلیغ تو یوتیوب دیدم که مشکل من رو که دغدغه تحصیل داشتم کاملا برطرف کرد البته لطفا کسایی که انگلیسیشون خوبه الان ادرس سایت رو میدم برن و اطلاعت تکمیلی بگیرن به ما هم بگن
https://www.uopeople.edu/
وبسایت دانشگاه uopeople هست این دانشگاه محل تحصیل عالی است برای افرادی که در مناطق محروم هستند یا مشکلات دارن مثل مشکل من و برای افرادی که علاقمند به تحصیل انلاین هستند تحصیل در این دانشگاه کاملا رایگان فقط 60دلار برای ثبت نام خواهید داد
رشته های ام بی ای علوم کامپیوتر و since of health رو دارن وبسایت عالی میتونید واحد های درسی شون رو ببنید حتما یه گشتی تو سایت بزنید
برای شرکت در این دانشگاه به زبان انگلیسی با سطح حداقل مدرک ایلتس 6.5 نیاز دارین البته نیاز به اریه این مدرک نیست خیلی با ملاحضه هستند میتونید تو ارزیابی های خودشون شرکت کنید یعنی یه کورس دارن توش شرکت میکنید هم تقویت میشید هم ازمون نهایی داره قبول در اون بمعنی واجد شرایط شرکت در دانشگاه بودن هست دیپلم هم باید داشته باشین میتونین ترجمه مدرک دیپلمتون رو بفرستین ولی اگه مدرک دیپلمتون رو به هر دلیل ندارید باز ارزیابی میکنن و اگه قبول بشید واجد شرایط هستید تنها بخشی که فکر میکردم مشکل باشه پاسپورت بود چون حتما یه مدرک هویتی هم لازمه منم گفتم که پاسپورت ندارم ایا میتونم ثبت نام کنم گفت یس ولی چجوریش رو نمیدونم چطور میخوان هویت دانشجوشون رو بدونن نمیدونم عکس شناسنامه ایرانی قانعشون میکنه یا فینگر پرینت میفرستیم براشون روندشو نمیدونم کسی میدونه بگه کسی هم که میتونه لطفا راجع این موضوع خیالمون رو راحت کنه باهاشون چت کنید عالی میشه
اگه مشکلی پیش نیاد میخوام تا 7/8ماه دیگه انگلیسی رو اوکی کنم دروس دیپلم رو هم مرور کنم ثبت نام کنم تو این دانشگاه