عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها TOEFL آزمون iBT تجربیات آزمون‌های iBT پایگاه داده نمره TOEFL iBT

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت خطی
پایگاه داده نمره TOEFL iBT
آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 0
13-02-2020, 11:23 AM
تجربه یک هموطن

آزمون 4 نوامبر: نمره 107
Reading: 26, Listening:24, Speaking: 27,  Writing:30

پایه زبان: رشته تحصیلیم آموزش زبان انگلیسی و مترجمی زبان هست، و کارم هم مرتبط به رشتم هست، پس پایه زبانیم خوب بوده قبل از اینکه بخوام شروع کنم برای تافل، اما اطلاعات تافلیم صفر بوده و هیچی نمیدونستم ازش. و به اندازه کسی که پایه زبانیش هم صفر بوده وقت گذاشتم برای تافل.
من از تیر ماه تقریبا به صورت جدی شروع کردم به خوندن ولی کلا سر کار بودم و فقط جمعه ها وقت خالی داشتم تقریبا. متاسفانه خیلی از وقتم رو واسه منابع بیخود گذاشتم، مثل 504 که صدها بار تا درس 30 خوندم و تکمیلش نکردم هیچوقت، مثل کتاب های idiom، کتاب آکسفورد و غیره و ذلک... به نظرم بهترین وو موثق ترین منبع تی پی او هست و کاش زودتر شروع میکردم.

تی پی او:
تی پی او رو از اواسط تیر شروع کردم و اوایل هر دو روز یک تی پی او میزدم، روز اول ریدینگ و لیستنینگ و روز دوم اسپیک و رایت رو کار می کردم. تا آخر تیر که یکم دستم راه افتاد و فهمیدم داستان از چه قراره، هر روز یه تی پی او میزدم پشت سر هم مثل آزمون، و بعدش تحلیل و بررسی و استخراج کلمات (کلماتی که هیچوقت مرور نکردم) واقعا وقت نداشتم بخوام کلمه های تی پی او رو بخونم. فقط موقع تحلیل و استخراج کلمات حواسم رو جمع میکردم که کلمات رو به خاطر بسپرم، اما حقیقتا نتونستم مرور کنم. کل تی پی او رو زدم و به نظرم اینکه میگن تی پی اوهای 30 تا 39 استاندارد نیست کاملا اشتباهه، و به نظرم بسیار نرمال و معقولانه بود. تی پی او ها رو تقریبا دو بار زدم کلش رو.

ریدینگ:
بدترین و منفورترین اسکیل من ریدینگ بود، نه اینکه متوجهش نشم، برام بسیار خسته کننده بود و از روو بی حوصلگی میزدم. ولی از تی پی اوهای 15 به بعد یکم عادت کردم و وضعم بهتر شد. سعی میکردم مثل یک داستان بهش نگاه کنم و فکر کنم دارم داستان میخونم. نمراتم همیشه نوسان داشت، از 22 داشتم تا 29 که تی پی او 54 رو 29 شدم. علاوه بر تی پی او، تقریبا 100 متن از ژنتی رو زدم، 30 متن رو کامل تحلیلی میخوندم اوایل ولی دیدم اصلا فرصت نمیشه، و از اونجایی که از سوالات ژنتی توو ماه اکتبر تکراری اومده بود، فقط خواستم یه مروری کرده باشم.. تصمیم گرفتم روزی 5 تا ژنتی بزنم و این شد که 100 تا ژنتی رو کار کردم و به حول قوه ی الهیی هیچ متن تکراری ای نیومد ازش از شانس خوش ما!. البته معجزه ای هم نکرد برام، چون ژنتی بسیار غیر معقولانه بود سوالاتش و درجه سختی و آسونیش.. الویت با تی پی او هست قطعا و یقینا.

لیستنینگ:
شاید با توجه به نمرم خنده دار باشه ولی بهترین اسکیل من لیستنینگ بود!! به اقتضای رشتم واقعا هیچ مشکلی نداشتم توو درک مطالب. با اینکه از اول هم 90 درصد کاملا متوجه لکچرها و کانورسیشن ها میشدم، اما از روزای اول که تصمیم گرفتم تافل بدم، شروع کردم به ترنسکریپت نوشتن. از بین فایل های 50 لکچر و کانورسیشن، تقریبا 30 تا از هر کدوم رو گوش میدادم و خودم متنش رو مینوشتم و بعد چک میکردم... خیلی وقتم رو بیهوده تلف کردم چون 99درصد درست بود نوشته هام و استرس داشتم چون خیلی ها این کارو میکنن پس شاید لازمه منم انجام بدم!!! البته پشیمون نیستم، خوشم میومد از این کار. بعدش دیگه رفتم سراغ تی پی او و تحلیل و گوش دادن با سرعت 1.4 و غیره. نمراتم هم نوسان داشت، اما از 25 26 تا 30 بود این اسکیلم توو تی پی او. سر جلسه امتحان هم واقعا فکر میکردم لیستنیگ بهتر از ریدینگ باشه که برعکس شد و هیچ نظری ندارم چرا، تقریبا به سه تا سوال از 30 تا سوال لیستینگ با تردید جواب دادم و بقیشو مطمئن بودم که خب لطف ای تی اس شامل حال ما نشد فیلم و موسیقی و بقیه موارد واقعاااااا ربطی به تافل نداره، چون من همش فیلم میدیدم از 12 سالگی تا الان ولی نوع لیستنیگ تافل متفاوته، من کاملا گوشم به موارد انگلیسی عادت داشت اما خب شاید قدرت تحلیل نداشتم از موضوعات مربوط به نجوم به شدت بدم میومد و میاد و خواهد اومد و برای اینکه یکم گوشم عادت کنه به کلماتش و شاید یکم علاقه مند بشم TED رو میدیدم و یه سری کلیپ ها در مورد این موارد. تقریبا 50 مورد از لیستنیگ های ژنتی رو هم زدم که خب مفید بود به نظرم، خوبه که یه بار گوش داده شه و تست های مربوط بهش زده شه.

اسپیکینگ:
اسکیل مورد علاقم و نقطه قوتم. اوایل خیلی بدم میومد چون ایده نداشتم واسه تسک 1 و 2، و کلافه میشدم از اینکه نمیتونستم توو تایم ایده پردازی کنم. فایل 250 تا رو شروع کردم و دو بار کلش رو خوندم و ویس رو ضبط کردم و گوش دادم تا به این درجه از کمال رسیدم که بدون نیاز به 15 ثانیه برای آماده شدن ایده توو ذهنم فوران میکرد اوایل صدام رو 4 5 بار ضبط می کردم ولی دیگه بعد از خوندم 30 40 تا از اون 250 تا تاپیک بار اول که ویس رکورد میکردم میشد بار آخرم و خب خیلی روون شدم توو این کار. این رو هم بگم که کاری به پیشینه زبانم ندارم، گفتم که من هم واقعا برا تافل از صفر شروع کردم انگار. از اون فایل 50 لکچر و کانورسیشنی که گفتم خدمتتون که 30 تاش رو کار کردم، بعد از اینکه گوش میدادم و اینا واسه خودم خلاصه میکردم موضوعش رو انگار میخواستم برای کسی دیگه تعریف کنم. این هم بی تاثیر نبوده در گفتار من. کل اسپیکینگ تی پی او رو همه ی تسک هاش رو دو بار زدم. یه بار از تیر تا آخر شهریور.. یه بار هم از اول مهر تا آخر مهر هر روز یکی دو تا پک اسپیک میزدم...(البته سر کار هم وقت گیر میاوردم اسپیک میزدم). بار دوم برای خودم توو تلگرام کانال زدم (@MyVoiceTOEFL)و همه ی ویس هام رو سیو کردم و همشون رو سعی کردم بار اول بگم. تی پی او، 250 تاپیک، فایل 2017 و 2018، و اسپیکینگ ژنتی رو هم یه چندتاییش رو زدم. به جای اینکه به موزیک و این چیزا گوش کنم همش به صدای خودم گوش میدادم و میفهمیدم ایراد کارم چی هست. سر جلسه امتحان واقعا واسه اسپیک استرس نداشتم، و همه رو بدون تپق کامل و جامع توو تایم گفتم غیر از تسک 6 که نتونستم دست خطم رو بخونم برای پارت دومش و هل شدم و یکم مکث کردم و زمان از دست دادم. واقعا بعد از جلسه امتحان بسیار راضی بودم از اسپیکم و انتظار نمره کامل داشتم!  اما خب هر 6 تسک رو Good شدم.

رایتینگ:
این هم اسکیل مورد علاقم بود و نقطه قوتم. البته به ساختار واقف بودم و میدونستم چه باید کنم، اما مشکل ایده پردازی داشتم و زمان. اوایل نمیتونستم توو 30 دقیقه بنویسم و برام مهم هم نبود. تایم رو گذاشتم رو 1 ساعت و کم کم به 30 دقیقه رسوندم. البته از اونجایی که زیاد مینویسم کلا هیچوقت فرصت ادیت و ریوایز نداشتم جز سر امتحان اصلی که 6 دقیقه وقت اضافه آوردم و کلش رو ریوایز کردم. من هر 54 تا رایت تسک2 تی پی او رو یکبار نوشتم و بار دوم فقط ایده پردازی هاشو مرور کردم. و علاوه بر این 54 تا تقریبا 30 تا 40 تا موضوع از ژنتی، ریسنت تاپیک، 2017 و 2018 نوشتم.. البته دوست داشتم نوشتن رو. اکثرا بین 550 تا 650 مینوشتم گاهی حتی 700 کلمه (مخصوصا موضوعاتی که ناملموس بوده باشن و نیاز به توضیح اضافه داشته باشن). اما سر جلسه امتحان اینقدر موضوعش بد بود و اینقدر ناراحت بودم از دیدن همچین موضوعی فقط تونستم 540 تا بنویسم. بسیار ساده می نویسم از نظر خودم، هیچ سعی ای در استفاده از کلمات عجیب غریب نداشتم و ندارم. واسه گرامر هم هیچوقت سعی نکردم گرامر خاصی رو بچپونم، هر چی توو ذهنم بود همون رو مینوشتم.
واسه تسک 1 هم باید بگم خدمتتون که من کل تی پی او ها رو نوشتم و اونم دو بار! همشونو دو بار نوشتم و برام جالب بود که دوتا رایتینگ هام رو به فاصله زمانی یک ماه بررسی کنم ببینم چقدر متفاوت نوشتم، ضروری نیست این کار ولی من فکر میکنم تی پی او رو دوبار بخونیم بهتر از اینه که رو چیز دیگه زمان بذاریم. تسک 1 رو اکثرااااا 380 تا 420 می نوشتم و سر امتحان هم 420 کلمه نوشتم. البته زیاد نوشتن دلیل نمره بالا شدن نیست به هیچ وجه. درست پوشش دادن مطالب مهمه. تسک یک رو تمپلیت داشتم ولی همش سعی میکردم پارافریز کنم و همه ی مطالب لیستنیگ رو پوشش بدم. اوایل بعد از اینکه متن رو مینوشتم، بر میگشتم و مجددا گوش میدادم و ترنسکریپت رو نگاه می کردم که ببینم چیزی بوده که من جا انداخته باشم یا نه.
سر جلسه امتحان، متن اینتگریتد یکم زیاد تر از تی پی اوها بود و یکم استرسی شدم، اما دوبار خوندم متن رو کامل و فهمیدم داستان از چه قراره.. انصافا تسک 1 هم سخت بود، تمام تمرکزم رو گذاشتم که یوقت میس نکنم چیزیو، که الحمدالله همش رو کامل فهمیدم و 420 کلمه نوشتم و یه بار هم ریوایز کردم کامل تسک 1 رو.
سوال تسک 2 رو که دیدم واقعااااا حالم گرفته شد، چون سوالش سخت بود، از این بابت سخت بود که طولانی بود و چندین متغیر داشت: سوال این بود که دولت می خواد مهارت افراد بالای 25 سال رو به روز کنه، و یه دوره آموزش براشون بزاره که یه مهارت به روز و جدید یاد بگیرین، موافقین؟ واقعا سوالش طولانی بود و اینکه باید در نظر می گرفتم که هم توو تاپیک سنتنس افراد بالای 25 سال، هم مهارت، هم کلاس و دوره از جانب دولت و هم به روز شدن رو پوشش میدادم.. اما خب جمعش کردم ولی از خودم راضی نبودم. اما گویا ای تی اس خوشش اومد
بهترین مصحح خودتون هستید.. بعد از اینکه رایتینگم رو می نوشتم برای یه سری کلمات مترادف پیدا می کردم و سعی میکردم دایره لغات و مترادف ها رو از این طریق زیاد کنم، و این کار باعث شد کالوکیشن و اصطلاح مناسب رایتینگ هم بسیار یاد بگیرم. بارها رایتینگ خودم رو میخوندم تا اشکالات گرامری و پانکچویشن رو برطرف کنم.
نمونه رایتینگ ها رو ارسال می کنم و میتونید از کانال و گروه رایتینگ هم استفاده کنید که بسیار مطالب مفید و ارزنده ای داره. نمونه اسپیک های من رو هم می تونید از روو کانال دنبال کنید و از ایده پردازی ها استفاده کنید.
برای همه آرزوی موفقیت دارم.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر

پیام‌های این موضوع
پایگاه داده نمره TOEFL iBT - توسط Pejman - 19-01-2011, 11:23 PM
RE: پایگاه داده نمره TOEFL iBT - توسط Pejman - 10-02-2011, 09:54 PM
RE: پایگاه داده نمره TOEFL iBT - توسط maryam4312 - 25-09-2012, 11:05 PM
RE: پایگاه داده نمره TOEFL iBT - توسط nobuddy - 03-10-2012, 12:09 PM
RE: پایگاه داده نمره TOEFL iBT - توسط شهروز - 04-04-2013, 02:36 PM
RE: پایگاه داده نمره TOEFL iBT - توسط MaMi - 30-04-2013, 08:45 PM
RE: پایگاه داده نمره TOEFL iBT - توسط salimian - 05-12-2013, 02:47 AM
RE: پایگاه داده نمره TOEFL iBT - توسط GordAfarid - 24-12-2013, 01:21 PM
RE: پایگاه داده نمره TOEFL iBT - توسط Torkan - 24-12-2013, 01:57 PM
RE: پایگاه داده نمره TOEFL iBT - توسط spring64 - 04-03-2014, 11:49 PM
RE: پایگاه داده نمره TOEFL iBT - توسط spring64 - 05-03-2014, 01:26 PM
RE: پایگاه داده نمره TOEFL iBT - توسط spring64 - 07-03-2014, 06:14 PM
RE: پایگاه داده نمره TOEFL iBT - توسط spring64 - 08-03-2014, 01:36 AM
RE: پایگاه داده نمره TOEFL iBT - توسط Glee - 08-03-2014, 05:58 PM
RE: پایگاه داده نمره TOEFL iBT - توسط raminz - 23-12-2015, 01:44 PM
RE: پایگاه داده نمره TOEFL iBT - توسط raminz - 23-12-2015, 01:45 PM
RE: پایگاه داده نمره TOEFL iBT - توسط fatima204 - 24-04-2017, 11:47 PM
RE: پایگاه داده نمره TOEFL iBT - توسط szeinalilathori - 01-06-2017, 03:39 AM
RE: پایگاه داده نمره TOEFL iBT - توسط pegyyy - 05-10-2017, 10:54 PM
RE: پایگاه داده نمره TOEFL iBT - توسط automotive - 13-02-2020, 11:05 AM
RE: پایگاه داده نمره TOEFL iBT - توسط automotive - 13-02-2020, 11:23 AM
RE: پایگاه داده نمره TOEFL iBT - توسط automotive - 24-12-2021, 09:12 PM
[برش] بهترین تجربه شخصی شما در کسب نمره خوب TOEFL iBT - توسط sheikheshahr - 24-10-2015, 01:52 PM