25-11-2018, 02:16 PM
(24-11-2018, 12:33 AM)AGS نوشته: با سلام و عرض خستهنباشید خدمت دوستان.سلام
چند سوال داشتم از خدمت عزیزان.
آیا دانشگاههای فنیحرفهای (مثل دانشگاه شمسیپور ویا منتظری)، دانشگاه سراسری حساب میشن؟ من در منتظری درحال تحصیل هستم(بعد از شمسی پور در کشور بهترین میباشد)، تعدادی از دوستانم میگن کارشناسی ناپیوسته رو برم آزاد بخونم بهتره و ارزشش نسبت به منتظریای که دولتی هستش بیشتره، آیا این موضوع درسته؟
در رشته کامپیوتر، نرم افزار، من کاردانیم رو از دانشگاه غیرانتفاقی با معدل 12.5 فارغالتحصیل شدم ولی برای کارشناسی ناپیوسته میتونم بگم که بالای 17 میشم(ترم اول هستم و حدود 2سال دیگه فارغالتحصیل میشم).
درمورد IELTS هم میتونم بگم پایینترین نمره مدنظرم 7 هستش و احتمال اینکه بیشتر بشم هم هست.
همچنین میخوام تا زمان فارغالتحصیلی یک مقاله آماده و ثبت کنم.
و اگر لازم باشد برای GRE هم اقدام میکنم.
دوسال سابقه کار تخصصی در مقیاس بالا(زمینه شبکه) دارم(بدون بیمه البته، ولی میتونم Recommendation letter بگیرم از شرکت).
آیا با این رزومه میتونم شانس پذیرش و فاند داشته باشم برای کارشناسی ارشد؟ چون معدل کاردانی و دانشگاهی که بودم و هستم کمی نگران کنندس.
و اگر خیر، لطفا راهنماییم کنید الان که اول راه هستم و ترم اول ام، چطور برنامهریزی کنم و چه چیزهایی آماده کنم که بهم شانس بیشتری برای پذیرش بدهد.
اولویت اولم کاناداس ولی خب اگر امکانش نبود با اروپا هم مشکلی ندارم.
پیشاپیش ممنونم از وقتی که میذارید.
بنظر من اگه معدل کارشناسی را تا حدی که مد نظر دارید بالا نگه دارید و نمره خوب ازمونهای زبان هم بگیرید
مشکلی نخواهید داشت و پذیرش و فاند هم امکانپذیر خواهد بود
در خارج از کشور دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم را بی مشکل قبول می کنند و تنها دانشگاه هایی مثل شریف و تهران و امیرکبیر را رنک بالا در نظر می گیرند
شاد باشید
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]